Au pair
Home  > Vrijwilligerswerk > Wildlife

 > Noord- en Zuid-Amerika


Noord-Amerika

eco santa cruz vrijwilliger in bosWerken in natuurparken
Hard werken maar wel in een geweldige omgeving; de natuur van Californië Ga als vrijwilliger aan de slag in Yosemite of tussen de Red Woods. Maar ook de kleinere State en Local Parks zijn minstens net zo mooi! En in je vrije tijd leer je surfen in Santa Cruz of bezoek je het bruizende San Fransisco. Een geweldige uitdaging voor stoere natuurliefhebbers die van aanpakken weten.

 

Costa Rica

undefinedDiverse natuurprojecten
Geen enkele gewone reis geeft je de kans om zo betrokken te raken bij de natuur en bevolking, want je werkt met de Tico’s zelf. Vanwege de prachtige natuur van Costa Rica kiezen veel mensen voor werk in natuurparken. Je taken kunnen bestaan uit: patrouille lopen, bezoekers helpen, schoonmaken, paden van bewegwijzering voorzien, schildpaddeneieren beschermen en veel meer!

  

Ecuador

Wildlifeprojecten in Ecuador
Bij wildlifeprojecten denken wij op een één of andere manier niet zo snel aan Ecuador. Best gek, want ook in Ecuador leven er veel fantastische diersoorten. Vandaar dat we deze Wildlifeprojecten graag bij je onder de aandacht willen brengen. Want naast het feit dat ook het Wildlife in Ecuador recht heeft op bescherming, is het ook nog eens waanzinnig leuk om mee te kunnen helpen op een van deze projecten! En dat ook nog eens in de fantastisch mooie natuur van Ecuador! Mogelijkheden zijn:
- Monkey Sanctuary Project
- Amazon Animal Rescue Center Project
- Pacific Whale Foundation Project

Natuurprojecten/Ecotoerisme
Veel projecten staan in het teken van 'ecotoerisme': op een verantwoorde manier met de natuur omgaan. De projecten liggen in een mooie omgeving, vaak midden in de natuur en ver van de bewoonde wereld. Zo kun je bijvoorbeeld helpen op een organische boerderij of bij een indianengemeenschap in de jungle. Je werktijden zijn flexibel en afhankelijk van de warmte en het werkaanbod. Wil je een tijdje wonen in een bamboehut tussen de papayabomen en kolibri's? Dan zijn deze projecten wat voor jou!undefined

Galápagoseilanden
Er zijn enkele projecten op de unieke Galápagos eilanden. Deze eilandengroep ligt zo'n 1000 kilometer van het vasteland en is vooral bekend vanwege haar bijzondere dierenpopulatie. Je kunt letterlijk oog in oog komen te staan met zeeleeuwen, reuzenschildpadden en leguanen.