Au pair
Home  > Vrijwilligerswerk

 > Reizen en vrijwilligerswerk


Vrijwilligersreizen: reizen en vrijwilligerswerk


Een prachtige reis maken in combinatie met het doen van vrijwilligerswerk. Of andersom natuurlijk. Vrijwilligerswerk doen en daar een prachtige reis mee combineren. Beter kun je een land toch niet leren kennen. Dat vinden wij ook en daarom hebben we het je alvast gemakkelijk gemaakt: we bieden het gewoon allebei aan! We noemen het Vrijwilligersreizen. En hieronder vind je alvast een paar superleuke opties. En daar komen nog veel meer bij want we vinden dit zelf echt té leuk!


Maleisië | Sri Lanka | Swaziland, Zuid-Afrika, Mozambique | Kaapstad | EcuadorPeru

 


Maleisië (Borneo)

vrijwilligerswerk en rondreis borneoIn 6 of 10 weken een prachtige rondreis maken en op verschillende plekken ook nog eens vrijwilligerswerk doen. Wat een fantastische combinatie! Alles wat Borneo te bieden heeft komt aan bod tijdens deze rondreis: strand, jungle, cultuur, natuur....en je helpt de lokale bevolking ook nog eens met het vrijwilligerswerk dat je gaat doen. Je reist met een groep van hooguit 16 andere (internationale) avonturiers en verblijft op meest exotische, adembenemend mooie en spannende plekken van Borneo. Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Meer informatie over deze reis/vrijwilligerswerk vind je bij Rondreis en vrijwilligerswerk BorneoSri Lanka Experience

vrijwilligerswerk in sri lanka olifantenopvangSri Lanka Experience: wat een leuke combinatie van vrijwilligerswerk, cultuur en reizen! Bestemd voor iedereen die een korte tijd vrij heeft - zo'n weekje of vijf - en toch veel wil zien en beleven in Sri Lanka én ook nog eens vrijwilligerswerk wil doen. Veel zien en doen en met een rugzak vol mooie Sri Lankaanse ervaringen weer terug naar huis gaan. Dat klinkt goed! Je bezoekt steden als Colombo, Kegalle en Kandy, ontmoet olifanten, gaat relaxen op het strand, krijgt een kookworkshop en maakt kennis met de cultuur van Sri Lanka. En je helpt ook nog eens de lokale bevolking. En dat alles in 5 (onvergetelijke) weken...

Meer informatie over dit programma vind je bij Sri Lanka Experience

 


Swaziland, Zuid-Afrika en Mozambique

hutjesVan het Krugerpark tot aan de parelwitte stranden van Mozambique, met Swaziland als thuisbasis. Dan heb je toch wel een heel mooi deel van zuidelijk Afrika te pakken! In 4 (of 6) weken tijd maak je kennis met veel wildlife, cultuur, vrijwilligerswerk en strand. Op safari met nachtelijke gamesdrives en bushwalks in het Krugerpark, meehelpen in een weeshuis, een tocht door het prachtige Swaziland, snorkelen met walvishaaien in de Indische oceaan en uitrusten op de witte palmboomstranden van Mozambique. Klinkt goed! Deze combinatie van vrijwilligerswerk en safari laat het je allemaal meemaken.

Meer informatie over dit programma kun je vinden bij Safari en vrijwilligerswerk

 


 
Kaapstad Special: vrijwilligerswerk en rondreis

vrijwilligerswerk_rondreis_zuid-afrika_kaapstadIn weinig tijd veel zien en doen. Dat is zo ongeveer een samenvatting van deze bijzondere Kaapstad Special. Je begint de eerste weken met vrijwilligerswerk en daarna ga je in een week tijd alle highlights van Kaapstad en omgeving zien en beleven. En dat zijn er nogal wat. Want we hebben het hier wel over een prachtig deel van Zuid-Afrika. Met Kaapstad als absolute topper. Wat een heerlijke stad is dat toch!

Meer informatie over deze reis kun je vinden bij Kaapstad Special

 


 
Discover Ecuador

marktkraam ecuadorSpaans leren terwijl je een afwisselende rondreis door Ecuador maakt. Wat een goede combinatie! De reis is erg afwisselend en je zult een ware onderdompeling in de cultuur van Ecuador beleven. Tussentijds wordt er ook nog aan je Spaans gesleuteld. De lessen zijn geschikt voor wie nog niet of nauwelijks Spaans spreekt. Zo krijgt deze bijzondere reis ook nog een educatief tintje.....Na 4 weken rondreizen en Spaans leren ga je nog eens 4 weken aan de slag in een sociaal of natuurproject. Wat een leuke combi!

Meer informatie over dit programma kun je vinden bij Discover Ecuador Discover Peru


cusco peruIn 4 weken tijd Spaans leren, te gekke excursies en uitstapjes maken, salsa leren dansen, een paar dagen de jungle in, kookles krijgen....hoeveel Peru kun je aan in 4 weken?! Na deze 4 fantastische weken ga je ook nog eens 4 weken vrijwilligerswerk in een sociaal project doen.

Discover Peru biedt je een unieke kans om het gastvrije Peru in al zijn facetten te leren kennen. Bienvenido a Peru!

Meer informatie over dit programma vind je bij Discover Peru