Au pair
Home  > Vrijwilligerswerk

 > Combi mogelijkheden Latijns-Amerika


banner_ combi-mogelijkheden_latijns-amerika 


Kun je niet kiezen? Kies een van de combi's in Latijns-Amerika!

Zit je te dubben over welke bestemming het wordt? Twijfel je over welk project je moet kiezen? Van wie moet je eigenlijk kiezen? Niet van ons! Als er zo veel heerlijks in de snoepwinkel ligt, dan kún je toch niet kiezen! Hoeft ook niet want er zijn genoeg combinaties van landen en projecten mogelijk.

 

Voorbeelden van combi's:

   

Vanaf*      

Argentinië

 

Peru

€ 2295

Cuba

 

Costa Rica

€ 2095

Cuba

 

Nicaragua

€ 2050

Costa Rica

 

Nicaragua

€ 2150

Ecuador

 

Peru

€ 1795

Nicaragua

 

Costa Rica

€ 1895

Peru

 

Ecuador

€ 1725

Wat is mogelijk?

Veel is mogelijk! Een taalcursus in het ene land en het vervolg van de taalcursus in een ander land. Of een taalcursus in het ene land en vrijwilligerswerk in het andere land. Of in twee verschillende landen vrijwilligerswerk. Of in drie landen: taalcursus, vrijwilligerswerk en vrijwilligwerk. Jij bepaalt wat je wilt! 

Kijk voor meer informatie over de taalcursussen en de vrijwilligersprojecten bij de desbetreffende landen op deze site. De projecten en de taalcursussen en taalscholen zijn bij de combi's namelijk precies hetzelfde.

   

 * De genoemde prijzen zijn op basis van 4 weken Spaanse les in het ene land en 4 weken vrijwilligerswerk in het andere land. Maar zoals gezegd...veel is mogelijk!

 

Een paar voorbeelen

Omdat Latijns-Amerika hét continent bij uitstek is om landen te combineren (geen gedoe met visa en bijna overal spreken ze Spaans), geven we je hieronder een paar voorbeelden.


* Nicaragua - Costa Ricavrijwilligerswerk in nicaragua canopy excursie
Na het volgen van een taalcursus van 4 weken in Granada (Nicaragua) reis je op eigen gelegenheid naar San José in Costa Rica, om daar na aankomst 4 weken aan de slag te gaan als vrijwilliger. Met de Ticabus of de Transnica, reis je in 8 uur in een comfortabele touringbus van Granada naar San José voor een eurootje of 40! Daarna aan de slag in een natuur- of sociaal project in Costa Rica. Leuke combi!


* Argentinië - Peru
vrijwilligers bij machu picchuDe taalschool ligt in het centrum, winkels en cafés zijn vlakbij. De school organiseert allerlei activiteiten voor de studenten. Zoals een tangoles, want dat kan natuurlijk niet ontbreken in deze omgeving! Maar denk ook aan allerlei andere naschoolse activiteiten zoals filmmiddagen, bezoekjes aan musea en je krijgt natuurlijk te zien hoe je de typische Argentijnse "mate" drinkt!  Na 4 weken spreek je een aardig woordje Spaans en heb je Buenos Aires tot jouw nieuwe thuis gemaakt. Na 4 weken: op naar Peru! Na aankomst in Cusco (Peru) word je opgevangen door de partnerorganisatie ter plaatse. Welk project je wilt gaan doen, bepaal je voorafgaand aan je verblijf. We moeten dus ook zeker weten dat je op een bepaalde datum aankomt, zodat we je kunnen inplannen. Kijk voor meer informatie bij Combi Argentinië - Peru.
 


Reisverhalen en ervaringen

Wil je lezen hoe voorgangers het hebben ervaren om eerst in één land een taalcursus te doen en in een ander land vrijwilligerswerk?  Kijk dan bij Reisverhalen en laat je inspireren!

   
In voor een leuke combi? Vraag een offerte aan en boek dan bij Manon!

kleine_banner_manonDit zijn maar een paar voorbeelden. Maar er zijn natuurlijk meerdere combi's te bedenken. En die kunnen we niet allemaal op de site zetten, dat zijn er gewoon te veel. Heb je een leuke combi in gedachten en staat ie niet in bovenstaande opsomming? Of wil je graag weten wat de kosten zijn om bepaalde landen te combineren? Mail coördinator van Latijns-Amerika Manon Loohuis. Zij zal een offerte voor je maken die precies aansluit bij jouw wensen. Als je dan wilt boeken, geef het door aan Manon. Zij gaat er dan mee aan de slag! 

 

<< Terug naar overzicht Latijns-Amerika