Au pair
Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home

 > Vliegtickets


Zoek jouw vliegticket

 

kilroyHeb je een vliegticket nodig? Flexibel, wijzigbaar, retour, enkele reis of Round the World? Activity International helpt je op weg! Het is al lang geleden dat je zelf naar een reisbureau moest om een ticket te bestellen. Dat kan natuurlijk nog steeds als je persoonlijk advies wilt. Maar tegenwoordig boek je tickets net zo gemakkelijk online. Het loont zich om rond te shoppen en aanbiedingen te vergelijken. Onderstaand een aantal sites op een rij waar wij bij Activity International goede ervaringen mee hebben.

 

TunaFish

TunaFish is hét reisbureau voor de (wereld)reiziger.

TunaFish is gespecialiseerd in:

  • Reizigers die langere tijd (> 1 maand) op reis gaan
  • (Flexibele) vliegtickets & rond de wereld tickets


TunaFish is uniek door haar persoonlijke aandacht & snelle service (via e-mail), speciale tickets (bv. voor jongeren- & studenten), kennis van vliegticket tarieven & voorwaarden, vliegticket adviezen met 'Beste ticket garantie', focus op individuele reizigers (geen groepsreizen) en assistentie tijdens de reis (bv. bij wijzigen vliegticket).

TunaFish - The Backpack Travel Agency!

 

World Ticket Centre

WTC is sinds 1980 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland en een specialist in vliegtickets. Door de zeer ervaren reisspecialisten en het scherpe inkoopbeleid kan WTC.nl haar klanten de voordeligste tarieven aanbieden.

WTC.NL-World Ticket Center. Wat uw reisplannen ook zijn!

 

 

Tix.nl

Op tix.nl vergelijk je makkelijk ticketprijzen. Maar dat is niet alles. Je kunt ook selecteren op beenruimte, stiptheid en kwaliteit. Zo boek je de tickets waar jij van houdt