Au pair
  Vrijwilligerswerk

Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Vrijwilligerswerk > Verenigde Staten > Vrijwilligerswerk Natuurparken

 > Ervaringen


Reisverhalen en ervaringen Natuurparken USA

 

 

Super goed bevallen, alles was goed voor elkaar en veel vrijheid! Het was ongeveer een week werken en dan had je een halve week vrije tijd. Als werk moesten we voornamelijk trail work doen. dit houd in dat je hiking paden gaat verbeteren zoals snoeien en afvlakken zodat het pad weer kan bewandeld worden.
Aanrader? Ja, je leert veel nieuwe mensen kennen van over de hele wereld en je komt op een heleboel schitterend mooie plekken waar je anders niet zou komen met een normale vakantie. Tip: neem niet te veel spullen mee. de helft heb je niet nodig.
Willem Jan Stortelder (19 jaar, vrijwilligerswerk Natuurparken USA 2015)

 

Geweldig! Ik heb gewerkt in een prachtige omgeving. Het is echter wel echt hard werken, maar je krijgt er vervolgens ook veel vrije dagen voor terug. Zo kan je veel dingen ondernemen met iedereen die je hebt ontmoet. Veel vrienden gemaakt en overal een geweldige ervaring.
Aanrader? Ja, je maakt veel nieuwe vrienden en verbeterd je sociale vaardigheden er goed mee. Bovendien verbeter je je taalvaardigheid ook. Arizona is erg warm in de zomer. Ik zou aanraden rond februari - juni te gaan.
Merijn de Boer (23 jaar, vrijwilligerswerk natuurparken USA 2104)

 

vrijwilligerswerk_nationaleparken_amerikaIk ben 12 weken in Amerika geweest. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd over natuur en het werken met verschillende groepen mensen vanuit de hele wereld (wat leuke gesprekken en vriendschappen met zich meebrengt). Het is hard werken in de natuurparken, maar het is geweldig om te doen en en te zien dat jij een verschil maakt in bijv het vervangen van een hek. Het is een ervaring die je niet mag missen!

Mijn tip: maak een kopie van al je documenten zodat je zelf ook alle spullen hebt. en gebiet van deze belevenis!
Natascha Zondervan (29 jaar, vrijwilligerswerk natuurparken USA 2013)Het is me zeer goed bevallen, prima ervaring en veel geleerd. Mijn 3 hoogtepunten? De omgang met zoveel mensen uit andere landen, de fantastische uitzichten en de ervaringen die je opdoet!

Ik heb gewekrt in verschillende projecten. Soms op saaie projecten, soms op mooie projecten waar je je ogen uitkeek door het fantastische landschap. Mijn werkweek was vooral slapen in een tent en van 7 tot 4 werken! In de weekenden was het vooral lol hebben met elkaar. Aanrader? Ja! Je leert zoveel mensen kennen en je leert jezelf ook heel goed kennen.
Rob Nijmeijer
 

 

santa cruz brug werken in de natuurDe eerste drie maanden verbleef ik in Flagstaff, Arizona. Klinkt exotisch, en dat was het ook. Typisch Amerikaans stadje met een gezellig downtown. Daarnaast liggen de bekendste Nationale Parken rondom in Arizona. Plus natuurlijk het grote walhalla: Las Vegas! De laatste tweeënhalve maand verbleef ik in Santa Cruz, California. Een voormalig hippiestadje aan het strand. Met de belangrijkste trekpleister San Francisco op nog geen twee uur! Het werk was zeer afwisselend. Van kuilen graven voor woestijnonderzoek tot hekwerk aanleggen, herbebossingswerkzaamheden, voetpaden herstellen en erosiepreventie. Allemaal erg bevredigend werk, altijd zag je resultaat! De werkdagen zijn lang en soms ook zwaar. Maar 's avonds hadden we een lekkere maaltijd en kon je lekker uitrusten in je tentje. Deze ervaring was in één woord fantastisch, wat wil je nog meer?
Maarten Firet

 

De crew was geweldig! En de goede groepsspirit konden we wel gebruiken aangezien het meer dan 40 graden was... De hele dag zongen we gekke liedjes. Volgens onze supervisor waren we allemaal 'mental' geworden door uitdroging. Gisteren eerst met de crew uit eten gegaan en daarna er een ouderwets gezellige woensdagavond van gemaakt. Nog 1 project, en dan zit het avontuur hier er alweer op!
Heleen de Haan 

 

Ik mis Amerika enorm sinds ik terug ben! En ik ben niet de enige, want van andere vrijwilligers hoor ik het ook (we e-mailen nog steeds). We hebben allemaal hetzelfde: hoe geweldig het was en hoe trots we zijn op wat we gedaan hebben. De uitdaging, en het gemeenschappelijke doel waaraan we met zoveel nationaliteiten hebben gewerkt was heel inspirerend. Het is een hele positieve ervaring die echt kleur geeft aan je leven. Ik praat er nog steeds voortdurend over en ik weet zeker dat ik voor volgend jaar ook heel veel anderen aangestoken heb met mijn enthousiasme!
Becci Senior 

 

  Vrijwilligerswerk Natuurparken | Prijzen en voorwaarden | Startdata | Ervaringen