Au pair
  Werkvakanties

Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Werkvakanties > Verenigde Staten > Summercamp USA

 > Werkmogelijkheden


Een fantastische zomerbaan!

Meer dan 7 miljoen Amerikaanse kids besteden jaarlijks enkele weken van de vakantie op een summercamp. De meeste van de kampen bieden een traditioneel sport- en outdoor programma (denk bijv. aan kanoën, zeilen, survivallen). Elk kamp heeft zijn eigen filosofie en traditie, maar alle kampen bieden een onvergetelijke ervaring voor de kinderen met veel actie, avontuur, nieuwe vrienden en fun fun fun!  Om dit mogelijk te maken zoeken de kampen jonge, enthousiaste en gemotiveerde counselors uit Amerika en het buitenland.

 

Ben jij de counselor die we zoeken?

ciee summercamp usaDe summercamps zoeken Nederlandse jongeren die vrolijk, ervaren en gemotiveerd zijn en het leuk vinden om met kinderen te werken. Als counselor geef je groepen kinderen les of helpt ze met de verschillende activiteiten. Als je goed bent in een bepaalde sport, heel creatief of muzikaal bent of ervaring hebt in een andere typische kampactiviteit (zoals scouting, outdoor, hiken, etc.), dan is dit een super zomerbaan voor jou. Er zijn nog tientallen andere activiteiten die worden aangeboden op de verschillende kampen. Denk aan "wilderness trips" waarin je met een groepje kinderen gaat kamperen. De summercamps vinden het ook prettig als je al eens met kinderen hebt gewerkt, bijvoorbeeld als sportcoach, huiswerkbegeleiding hebt gegeven of oppaservaring hebt. Daarnaast zoeken ze ook jongeren met "leadership experience". Als je diploma's, certificaten of referenties hebt waarin je kunt aantonen dat je ervaring hebt in het lesgeven van een sport of activiteit, dan heb je een grotere kans om geplaatst te worden als Counselor!


Heb jij deze "skills"?

Om counselor te worden is het belangrijk dat je minimaal over een van de onderstaande "skills" beschikt en les hierin kunt geven. Je hebt dan een grote kans dat je geplaatst wordt!

ciee summercamp usaDe "skills" zijn:
Zeilen, kanoën, kajakken, waterskiën, motorboot kunnen besturen, lifeguard, tennis, paardrijden, boogschieten, schermen, bergbeklimmen, mountainbiken, zwemmen, jetskiën, surfen, duiken, gymnastiek, motorcross, atletiek, indoor-klimmen, hiken, kamperen, mountainbiken,  keramieken, hout bewerken, techniek/modelbouw, "high ropes" parcours.

Ben je goed in sporten als voetbal, basketbal, handbal, volleybal of kun je goed dansen of aerobics dan heb je een normale kans op plaatsing. Als jij goed bent in een sport die hierboven niet is genoemd, neem dan contact met ons op, zodat wij je kunnen vertellen hoe groot de kans op een plaatsing is.


Life of a counselor!

ciee summercamp usaVaak geef je les of begeleid je verschillende groepen kinderen. Het kan ook zijn dat je 'supervisor' bent voor dezelfde groep kinderen. Je begeleidt ze naar de verschillende activiteiten die voor hen georganiseerd worden en je helpt hen 's avonds op tijd naar bed. Tijdens het kamp ben je de steun en toeverlaat van de "campers" en hun grote voorbeeld. Je hebt de kinderen vaak 24 uur per dag om je heen, dus veel energie en geduld is noodzakelijk! Als je wilt, kun je ook Counselor worden voor kinderen uit achterstandswijken of voor kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking


A typical day at camp

ciee summercamp usa08:00 uur: Opstaan voor weer een 'exciting day at camp'! Het geluid van de bel zal snel gewoon voor je worden om de kids wakker te maken.

08:15 uur: Je ontbijtgewoontes zullen waarschijnlijk anders zijn dan de Amerikaanse! Als ontbijt kun je van alles verwachten van zoet, hartig tot geroosterd...

09:00 uur: Huisje of tent opruimen samen met je groep kids! Je moet je kids natuurlijk motiveren om dit te doen... Wat dacht je van een wedstrijdje 'find the fastest cleaner'.

09:30 uur: Eerste activiteit, bijv. zeilen, zwemmen, tennissen, klimmen of andere activiteiten die het kamp aanbiedt. De Specialist Counselor geeft les of assisteert bij het lesgeven. De Cabin Counselor begeleidt de kids naar de veschillende activiteiten.

10:30 uur: De kids gaan naar de tweede activiteit. Specialist Counselors krijgen een nieuwe groep die hun activiteit gaat doen.

11:30 uur: Vrije tijd! De kinderen kunnen met elkaar spelen, brieven naar huis schrijven, boeken lezen of gewoon even relaxen. Als Cabin Counselor blijf je lekker bij de kids.

12:30 uur:  Time for lunch! Cabin Counselors zorgen ervoor dat de kids op tijd zijn en genoeg eten...

13:30 uur: Rust uurtje, je zult snel beseffen dat dit een van de beste ideeën van het zomerkamp is. Het vroege opstaan, de drukke ochtenden in combinatie met een volle maag van de lunch zorgt ervoor dat de meeste kids wel toe zijn aan even rust. Kun jij dat ook gelijk doen!

ciee summercamp usa15:00 uur: Derde activiteit

16:00 uur: Vierde activiteit

17:00 uur: Vrije tijd

18:00 uur: Dinner

19:00 uur: Avondactiviteit, altijd leuk! Van kampvuurtjes tot talentenshows; het kan van alles zijn.

21:00 uur: Tijd om naar bed te gaan, maar eerst even douchen, de pyama aan en een verhaal voorlezen.

22:00 uur: Lampen gaan uit en het is tijd dat de kids gaan slapen.

 

 ciee summercamp usa

Overzicht l Werkmogelijkheden l Kosten en zakgeld l Voorwaarden | Startdata