Au pair
  Werkvakanties

Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Werkvakanties > Verenigde Staten > Summercamp USA

 > Veelgestelde vragen over Summercamp USA


De meest gestelde vragen over Summercamp USA

 

Wie kan meedoen aan dit programma?
Ben je tussen de 19 en 26 jaar, heb je ervaring met het werken met kinderen, leiderschapskwaliteiten en/of ervaring in een scala van activiteiten die worden uitgevoerd tijdens een zomerkamp. Dan kan je meedoen aan het Summer Camp USA programma van CIEE.


Kan ik me aanmelden wanneer ik op 1 juni 2017 nog geen 18 ben?
I.v.m. het visum moet iedere deelnemer 18 jaar oud zijn wanneer hij/zij naar de Verenigde Staten vliegt. CIEE accepteert geen aanmeldingen wanneer je nog geen 18 jaar bent voor 1 juni 2017.


Op welke data begint het programma?
Je moet 9 weken beschikbaar en zal niet later dan 20 juni naar de VS vertrekken. De voorkeur gaat uit naar ieder die eerder dan 20 juni vertrekken en langer dan 9 weken beschikbaar is. De beste kans op plaatsing is wanneer je beschikbaar bent van 1 juni tot 25 augustus.

 
Kan ik me aanmelden wanneer ik minder dan 9 weken beschikbaar ben?
Nee, om mee te doen met het programma moet je 9 weken beschikbaar zijn.

 
Welke kleding mag ik dragen op het kamp?
Op het kamp werk je met kinderen en zal je als rolmodel fungeren. Zorg ervoor dat je er presentabel bij loopt, dus geen kapotte of onthullende kleding en geen zichtbare tatoeages of piercings. Daarnaast heeft ieder kamp zijn eigen beleid met betrekking tot geschikte kleding.  


Hoeveel vrije tijd zal ik hebben?
Tijdens het kamp zal je per week 1 dag vrij krijgen, daarbij zal je iedere dag pauzes hebben en één of twee avonden vrij per week. De exacte indeling van pauzes, vrije dagen en avonden worden per kamp geregeld.


Wat is een J-1 visum?
Het J-1 visum geeft allen buiten de VS de kans om de cultuur van hun land te delen in de VS voor een bepaalde periode. Het J-1 visum is een vereiste om te kunnen werken als kampleiding of om deel uit te maken van het ondersteunende team bij het CIEE Camp Exchange USA programma.  

 
Ik heb een probleem op het kamp. Wie kan ik om hulp vragen?
Vraag eerst hulp bij directe leidinggevende of de directeur van het kamp. Ieder kamp beschikt daarnaast ook over een getraind medisch team inclusief verpleegkundigen en doctoren. Wanneer je dan nog niet tot een oplossing bent gekomen kan je bellen naar CIEE op 1-888-268-6245 voor hulp. We raden het niet aan om vrienden of familie thuis te contacteren aangezien zij lastig kunnen helpen op afstand.

 

ciee summercamp usa