Au pair
  Werkvakanties

Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Werkvakanties > Verenigde Staten > Summercamp USA

 > Ervaringen Summercamp USA


 

Reisverhalen deelnemers Summercamp USA

 

undefined"Mijn laatste werkweek is begonnen! Afgelopen weekend zijn we met 12 meiden op kamp gebleven. We hebben film gekeken en overdag lekker rondgehangen bij het zwembad. Rond 5 uur vertrokken we naar een baseball game. Ik vond de sfeer enorm leuk. Elke keer klappen, stampen, liedjes zingen en schreeuwen als er een wissel was. Voor de rest is het een groot eetfestijn. Pizza, popcorn, ijs, platgeslagen oliebollen, frietjes, kip, alles tot je helemaal volgegeten en misselijk bent. Tijdens de terugreis hebben we kampliedjes gezongen en vooral veel gelachen. Heerlijk laatste weekend! Deze week raast als een trein voorbij. Gisteren de hele dag bij het zwembad geweest, life guarden. Het zijn juniors, meestal zijn dat leuke groepen. Vrijdag verlaten alle campers kamp en dan gaat het schoonmaakwerk beginnen. Zaterdag en zondag moeten we het hele kamp schoonmaken. Zondagavond ga ik met Sparkle Washington en New York bezoeken! Ik verheug me er enorm op!"
Ruby Kramer


"Heb 10 weken op een kamp in Boca Raton, Florida gewerkt: GEWELDIG! In de weekenden naar Key West, Fort Lauderdale, Miami en Orlando geweest. Ik was een General Counsellor. Vijf kinderen op mijn kamer, 's ochtends bracht ik ze naar mijn eigen daygroup. Tot 3 uur activiteiten, daarna met de kids naar de kamer (snack time). Van half 5-half 6 free activity time, met een groepje van 10 kinderen. Zes uur dinner en 's avonds activiteiten zoals kampvuur, spelletjes, zwemmen, een gast, dance, toneel of een fieldtrip. Na kamp met een Amtrak East Coast pass naar Washington, Niagara Falls, Toronto, NY en Virginia geweest. Super!!!"
Alie Visser


undefined"Ben inmiddels een paar dagen terug uit Amerika en heb echt een 'awsum wicked time' gehad. Je maakt zo snel vrienden daar, zowel met de internationale staf maar ook met de Amerikaanse stafleden. Ik heb het grootste gedeelte van het kamp maintenance gedaan, en dat beviel super goed. Verder was ik na m'n werk, meestal rond 6pm, gewoon councellor, en had een eigen 'bunk' met kinderen, juniors in mijn geval. Dit waren wel gigantische lange dagen, maar het was zeker de moeite waard. Na 6 weken was het summercamp afgelopen, en gingen alle Amerikaanse councellors naar huis. Wij bleven met ± 40 internationale stafleden over. We kregen vanaf dat moment elke week groepen mensen die het kamp afhuurden, maar ze hadden allemaal hun eigen leiding bij zich, dus voor ons was het best relaxt. Ook konden we van alle faciliteiten gebruikmaken zoals de boten, wakeboards, auto's enz. Omdat ze in mijn laatste week het kamp niet hadden verhuurd, werd ons gevraagd of we niet die week vrij wilden pakken, en dan de week erna werken, omdat het dan druk was. De tegenprestatie was dan dat we een 15-persoons van kregen, inclusief de benzine en wat extra zakgeld. Ik ben op dit aanbod ingegaan met 5 Engelsen en 2 Australiërs, en we hebben die week een roadtrip gemaakt door Canada. We zijn begonnen in Montreal, daarna Ottowa, Toronto, Niagara Falls, en via Boston terug. Dit was een geweldige ervaring. Na terugkomst hebben we de laatste week nog gewerkt, en daarna ben ik nog 2 dagen naar NY geweest. Was echt wel balen dat ik weer terug moest vanwege school, want ik had uitnodigingen om naar SF, Las Vegas, Michigan, Colorado enz. te komen, omdat je mensen hebt leren kennen die daar wonen. Maar al met al heb ik echt een SUPER ZOMER gehad."
Sjors Slots


"Ik gaf les in kayak, diving, surfing, games, dance en crafts. Ben op mijn vrije dag naar Boston geweest op de 4th of July, Independence Day. Dat was geweldig met al dat vuurwerk. We zijn ook nog een dagje naar het strand geweest. Na kamp zijn we met een stuk of 12 meiden naar Niagara Falls geweest en daarna met een gehuurde auto doorgereden naar Ottawa, Montreal en Quebec City. We verbleven in Youth Hostels en bij vrienden die we gemaakt hadden tijdens camp. Het begin, de nieuwe omgeving en vreemde mensen was wel even moeilijk maar het was een fantastische ervaring. De tijd gaat ontzettend snel als je het naar je zin hebt. De drie maanden zijn omgevlogen!"
Linda Schilder


"Deze zomer ben ik in Amerika naar Els Camp Moore geweest, in New Jersey. Ik heb daar de beste zomer van mijn leven beleefd! Ik heb op een zomerkamp voor special needs gewerkt, waar ik 8 weken lang andere 'campers' kreeg. En allemaal waren ze stuk voor stuk fantastisch! De ene hield van dansen en daar heb ik 6 dagen lang mee gedanst en plezier mee gemaakt, de ander hield van zwemmen en deed niets anders dan mij meenemen naar het zwembad. Weer een ander kon geen genoeg krijgen van dieren in de nature room en wilde het liefst de hele dag bij de dieren blijven. En dan had ik nog 2 campers die het geweldig vonden om mij te schminken, ik zat dan ook de hele week van top tot teen onder de schmink! Weer een andere camper vond het heerlijk om de hele dag in zijn pyjama in bed te liggen en gekieteld te worden. Dan hadden we nog de vele water- en VOEDSELgevechten, waar ze geen genoeg van konden krijgen, 3 maal daags schone kleren was geen uitzondering! Ook heb ik met andere counselors een geweldige tijd beleefd. 's Avonds als de kids op bed lagen gingen we vaak nog even naar het barretje onderaan de heuvel om gezellig even bij te kletsen. Ik ben in mijn vrije dagen ook naar New York geweest. Dat lag met de bus maar een uurtje van het kamp vandaan. Een hele belevenis, ik kende het allemaal van films en tv en dan sta je er ineens zelf, echt geweldig! Na 10 weken lief en leed gedeeld te hebben moest er afscheid genomen worden, dit viel bij iedereen wel zwaar. Maar ik ben zeker van plan volgens jaar terug te komen!"
Thérèse Dunning

"Hallo, ik heb het Summer Camp USA programma gevolgd. Ik deed dit, omdat ik het geweldig vond om met een groot team een programma op te zetten van 4 weken, zodat de kinderen de vakantie van hun leven hebben. Ik werkte op Capital Camps, een joods kamp in de buurt van Waynesboro, PA. Van huis uit ben ik niet gelovig, maar toen ik de kans kreeg om deze andere cultuur te leren kennen greep ik 'm met beide handen vast! Ik was heel vrij in het gelovige gedeelte, de meeste dingen hoefde je niet te doen, alleen als je zelf wilde. Laatste in mijn geval! Toen ik uit Nederland vertrok, ging ik met de gedachte dat ik lifeguard zou worden. Maar aangekomen op het kamp bleek ik te laat te zijn voor de training hiervoor. De kampdirecteur is gelijk met ons om de tafel gaan zitten en we zijn toen overeengekomen dat ik sportcounsellor zou worden, in een team met drie anderen. De kinderen en de staff waren ontzettend tevreden met onze prestaties. Ik ben door deze mensen zo hartverwarmend onthaald dat ik niets anders kon hebben dan een supertijd (een van de allerbeste vakanties ooit). Heb daarnaast nog nooit zoveel geleerd en gezien dan in deze werkvakantie! Voor de mensen die na de tijd willen rondreizen raad ik aan andere counsellors te vragen of je bij hen kunt verblijven, want 9 van de 10 gevallen zeggen ze 'ja'. Zelf ben ik in New York, Philadelphia en Washington DC geweest. Je maakt ontzettend veel internationale vrienden! Ga bijvoorbeeld in februari naar Hongarije met een groep om daar te skiën met een vriend van kamp. Hierbij wou ik de staf van Activity International bedanken voor alle informatie en steun die jullie mij het afgelopen jaar gaven!"
Raymond Weis

undefined"De afgelopen weken was het gezellig hier op het kamp. De kinderen weten hoe hun programma eruit ziet, leren de andere kinderen kennen en ook alle regels en gebruiken van het kamp. Na drie dagen hadden we een klein probleem in onze cabin, omdat sommige jongens bepaalde regels een beetje onzin vonden. Gepraat met groepsleider, hoofd van de jongens en de grote baas deed wonderen en nu is iedereen weer tevreden met de manier waarop alles gaat. Gelukkig maar. Het is errug druk, maar ook leuk. Overdag ben ik op het strand; lifeguard en zwemlessen geven. Dat laatste is eigenlijk heel erg leuk. Ik had dat nooit eerder gedaan, maar de eerste dag dat ik de lessen mocht geven, was een van de leukste dagen van het kamp. Je kunt nu de kinderen echt bepaalde bijbrengen/leren; je ziet dus resultaat van wat je doet.”
Chris Holtkuile

"De kids zijn geweldig, maar je moet wel van aanpakken weten want het werk is heel zwaar. 's Ochtends kwamen alle 300 kinderen bij de ochtendceremonie. Daarna deden ze activiteiten als zwemmen, basketbal, 'arts and craft', boogschieten, kayakken etc. Om half vijf namen we afscheid (ik zat in een 'day camp'). Iedere vrijdag hadden we een speciale dag zoals super-hero-day. Het was een te gekke ervaring, nog leuker dan ik had gedacht. Ik ben uitgeroepen tot cunsellor van het jaar en heb zelfs een award gehad!”
Kim Nam Young Ringelberg

"De laatste week van Camp Laurel is inmiddels ingegaan. Vorige week was ik vooral met het Water Fun programma bezig, en met Melissa, het blinde meisje. Dit weekend heb ik zaterdagmiddag tot zondag gewerkt. Zaterdagavond hadden we een beachparty. We hadden rieten rokjes en bloemenkransen, deden allemaal waterspelletjes en hielden een barbecue aan het meer. Heel erg leuk om te doen en heel relaxt allemaal. Het weekend ervoor was iedereen vrij en zijn we naar Six Flags geweest. Aanstaande zaterdag gaan we opruimen en daarna hebben we een groot feestmaal geloof ik. Ik moet mijn reisplannen nog uitwerken, zodat ik wat meer kan zien dan alleen kamp en kids. Ik wil in ieder geval New York zien, omdat ik van daaruit terugvlieg naar Nederland. De nieuwe groep lijkt tot nu toe erg gezellig dus we lijken een hele leuke laatste week te krijgen!”
Tjitske Kok