Au pair
Home > Au-pair > Verenigde Staten > Au pair in Amerika

 > Visum


Visum

undefinedOm als au pair in Amerika te mogen werken heb je een J-1 Exchange Visitor visum nodig. De voorwaarden voor dit visum zijn heel strikt. Je komt alleen in aanmerking wanneer je au pair wordt via een bureau dat samenwerkt met een erkend, geregistreerd au pair bureau in de Verenigde Staten. Voor Activity International is dit Au Pair in America. Wanneer we een gastgezin voor je gevonden hebben, krijg je van ons de benodigde formulieren voor de visumaanvraag. Activity International kan alleen helpen bij een visumaanvraag indien je de Nederlandse of Belgische nationaliteit hebt.

 

Legaal?

Het is belangrijk dat je au pair wordt via een legaal uitwisselingsprogramma, zoals dat van Activity International. Wanneer je reageert op een contactadvertentie (bijvoorbeeld op internet) kun je géén geldig visum krijgen! Je loopt de kans meteen teruggestuurd te worden en jarenlang niet meer in de Verenigde Staten te mogen komen. Heb je toch zelf een gastgezin gevonden? Dan kunnen jij en je gastfamilie zich wel alsnog aanmelden. Dit noemen we een 'pre-match'. Dit moet dan wel minimaal 3 maanden voor vertrek. Neem contact op over de voorwaarden!

 

logo_au_pair_in_amerika