Au pair
Home > Au-pair > Verenigde Staten

 > Au pair in Amerika


Au Pair in Amerika

au pair amerikaAltijd al willen weten hoe het is om in een ander land te wonen? Bij Activity International kun je au pair worden in Amerika. Je woont een jaar in een gastgezin in ruil voor het verzorgen van de kinderen. Je maakt zo het alledaagse familieleven mee, maar je ziet ook al die legendarische plekken waar Amerika zo bekend om is, zoals New York of de Grand Canyon.

Met onze jarenlange ervaring ben je verzekerd van uitstekende begeleiding. Het gastgezin betaalt bovendien je ticket, zakgeld en een bijdrage voor cursuskosten.

 

Mogelijkheden Au pair in Amerika:

 • au pair amerika marjolein roekeAu Pair
  Standaard au pair programma; je houdt je bezig met de verzorging van kinderen in een Amerikaans gezin en gaat 30 weken lang 3 uur per week naar school. 
   
 • Au Pair ExtraOrdinaire
  Au pair programma maar met een hogere zakgeldvergoeding, omdat je over een relevante opleiding moet beschikken. Je gaat ook nu 30 weken lang 3 uur per week naar school!

 • EduCare
  Wil je meer lessen (6 uur per week) volgen op een Amerikaans college? Kies dan voor het EduCare programma!

Bekijk hier de beschikbare filmpjes over het Au pair in Amerika programma. 

 

Ambassadeur Maureen Vaes

Twee jaar is Maureen au pair geweest in Amerika. Met veel verhalen en een bult aan ervaring kwam ze weer terug. Sinds begin 2016 is Maureen ambassadeur van Activity International én interviewer. Dat betekent niet alleen dat je haar op beurzen en informatiedagen kunt tegenkomen, maar ook dat je haar vragen kunt stellen over haar reis en ervaringen in the USA! Via haar eigen pagina op onze site kun je in contact met haar komen.

 

Coördinator Yvette Teeselink

au pair in america yvette chicagoYvette (mei 2014):

"Net terug uit Chicago, wow wat een gave stad is dat zeg! Ik was uitgenodigd voor een conferentie die onze partnerorganisatie Au Pair in America organiseerde. De conferentie zelf was super! Ik heb weer zoveel geleerd over het programma. Ook heb ik heel veel leuke mensen ontmoet; mijn lieve collega's van APIA, de community counselors die uit alle hoeken en gaten van Amerika kwamen en natuurlijk alle internationale partners waarmee APIA al jaren samenwerkt.

Ik zou zeggen: twijfel je nog om als au pair naar Amerika te gaan? Niet doen! Boek het programma en ga ervoor! Amerika is echt geweldig en het programma zelf is zo ontzettend goed georganiseerd! Bij Au Pair In America ben je in hele goede handen! Dat belooft een geweldig jaar te worden en dikke kans dat je daarna nog niet terug wilt naar huis! Helaas ben ik al te oud voor dit programma, anders wist ik het wel : )"

Je kunt Yvette rechtstreeks mailen met al je vragen over Au Pair in Amerika

 

logo_au_pair_in_amerika