Au pair
Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home

 > Verenigde Staten


Verenigde Staten

stars and stripesDe Verenigde Staten van Amerika: het land van de onbegrensde vele mogelijkheden! Het land van de Stars and Stripes. Van de Super Bowl en Disneyland. Van Mc Donalds en KFC. Van New York, Los Angeles, Hollywood en veel meer...In dit soms bizarre maar prachtige land bieden wij verschillende programma's zodat jij ook kennis kunt maken met het land waar alles mogelijk lijkt te zijn. Zo kun je 12 maanden als au pair leven bij een Amerikaans gezin of een zomer werken op een Amerikaans Summercamp?! Maak je eigen American Dream waar!


Au pair in Amerika
Altijd al willen weten hoe het is om een tijdje in Amerika te wonen? Het land van de vele mogelijkheden? Bij Activity International au pair worden in Amerika. Je woont een jaar in een gastgezin in ruil voor het verzorgen van de kinderen. Je maakt zo het alledaagse familieleven mee, maar je ziet ook al die legendarische plekken waar Amerika zo bekend om is, zoals New York of de Grand Canyon.

au pair bij grand canyon

Summercamp USA
Heb jij geweldige sportvaardigheden? Ben je tussen de 19 en 25 jaar? Ben jij de zomer van 2017 beschikbaar voor op zijn minst 9 weken? Spreek je Engels en kun je vertrekken op 18 juni of zelfs eerder? Als dat zo is, solliciteer dan op het leukste zomerbaantje ter wereld, namelijk: Counselor op een summercamp in Amerika. Het summercamp regelt je overnachtingen, maaltijden en geeft je 'pocket money'. Na camp kun je ook nog een tijdje rondtrekken door de USA. Het is hard werken, maar je beleeft beslist een onvergetelijke zomer!

ciee summercamp usa

 
 

 american dream