Au pair
  Vrijwilligerswerk

Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Vrijwilligerswerk > Venezuela > Spaans en avontuur

 > Reisschema


Reisschema Spaans en avontuur

 

Week 1 en 2 - Playa Coloradaundefined
Deze eerste weken volg je intensieve Spaanse lessen. Je krijgt een introductie in het Venezolaans koken en ook aan de salsa en de merengue zul je voorgesteld worden. Naast de lessen zijn er verschillende tripjes gepland naar eilandjes, watervallen en naburige dorpen. Je eerste outdooractiviteiten staan ook in gepland, je maakt kennis met klimmen en abseilen. Daarnaast staat er een 3-daagse kayaktocht op de planning. Wie weet spot je wel dolfijnen!

Week 3 - Caripe Nationaal Park
Deze week slaap je in tenten en krijg je in dit nationaal park de Spaanse lessen. Je hebt in de omgeving prachtige koffie- en fruitplantages en je zult deze met de bijbehorende markten ook zeker bezoeken. Ook maak je een prachtige trektocht door de bergen, langs watervallen en ravijnen.

Week 4 - Playa Colorada
Deze week staat in het teken van vrijwilligerswerk. Je gaat helpen op een community project. Je krijgt hierdoor een kijkje in het lokale leven maakt kennis met de gastvrije mensen! Maar er is uiteraard ook genoeg tijd om te genieten van het prachtige strand. Voor deelnemers die 4 weken hebben geboekt is dit de laatste week...een goede reden voor een afscheidsfeestje op het strand! 

Week 5 - Orinocodelta
Een spectaculaire kayakexpeditie diep door de rivierdelta staat op de planning. Je zult de prachtige rieviertjes, de savanne en de jungle ontdekken maar ook ga je langs afgelegen dorpen. Je maakt kennis met de Warao indianen. Samen met deze bijzondere mensen zul je vissen en net zo leven als zij al meer dan 20.000 jaar doen. Leer te overleven zoals de Warao dat doen!

Week 6 - Playa Colorada
Naast de lessen om je Spaans te verbeteren, zul je deze weken ook les krijgen over de historie en de cultuur van Venezuela. Dit gaat gepaard met bezoekjes aan belangrijke plekken uit de geschiedenis in Cumana bijvoorbeeld. Verder wordt er een beachvolleybal toernooi georganiseerd met de lokale bevolking en ga je leren koken als een echte Venezolaan(se). Een bezoek aan de eilanden mag niet ontbreken; daar ga je heerlijk snorkelen en relaxen.  

Week 7 en 8 - Gran Sabana en Roraima
undefinedJeepsafari naar de mystieke hooglanden, een bezoek aan dorpen van indianen en het beklimmen van de tafelberg Roraima; je maakt het allemaal mee in deze twee weken. De eerste week volg je ook Spaanse les. Ook deze weken zul je heerlijk slapen in tenten.

Week 9 t/m 12 - Playa Colorada   
Tijdens deze weken doe je vrijwilligerswerk in Playa Colorada bij een project binnen de lokale gemeenschap. Nu kun je echt wat terug doen voor deze gastvrije mensen. Je vrijwilligerswerk wordt gecombineerd met Spaanse lessen in de ochtend. 's Middags zul je je bezig houden met allerlei verschillende taken. 

Week 13 t/m 20 - Diverse plaatsen   
Deze weken ga je ook lekker aan de slag als vrijwilliger. Je kunt kiezen om bij 2 verschillende instellingen te werken. Bijvoorbeeld 4 weken als leraar Engels, in het toerisme of in een nationaal park. Om vervolgens de andere 4 weken te werken als journalist, in de horeaca, als tourguide of in een bouwproject. Je zult overnachten in een gastfamilie, in de beach lodge of in de posada in Mérida.

Week 21 en 22 - Canaime Nationaal Park/Angel Falls
Na de vrijwilligerswerk weken maak je een tocht van La Paragua naar Canaima. Onderweg bezoek je geïsoleerde dorpjes en slaap je in de wildernis. Een unieke expeditie! De tweede week verblijf je in Canaima om daar je Spaans te verbeteren. Het is mogelijk om de Angels Falls te bezoeken deze week.

Week 23 en 24 - Playa Colorada
De laatste 2 weken staan in het teken van de laatste loodjes betreft de lessen Spaans. Maar je zult vooral genieten voor dat je weer naar huis gaat. Denk aan; relaxen op het strand en tal van afscheidsfeestjes. Een heerlijke manier om deze geweldige weken af te sluiten in een bijzonder, gastvrij land met haar ongerepte natuur!

(Reisschema onder voorbehoud)  

     

 

Spaans en Avontuur | Reisschema | Prijzen en voorwaarden