Au pair
  Vrijwilligerswerk

Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Vrijwilligerswerk > Thailand > Chiang Mai zomerprogramma

 > Reisverhalen


Reisverhalen en ervaringen Chiang Mai zomerprogramma

 

Ik deed het All Inclusive Summer Program waardoor ik 3 dagen vrijwilligerswerk in een lagere school heb gedaan en 3 dagen in een weeshuis. Mijn ervaring? Heel fijn! Het was een superervaring! Ik ben 2 weken naar Chiang Mai geweest om daar 6 dagen vrijwilligerswerk te doen en 6 dagen toeristenactiviteiten.

Het was een zeer fijne afwisseling, maar als je echt een meerwaarde wilt zijn voor een project, is 3 dagen vrijwilligerswerk te weinig. Het voordeel hiervan is dan weer dat ik kennis kon maken met 2 projecten wat ik meeneem voor een volgende ervaring.

Aanrader? Ja, je maakt kennis met een ander land, een andere cultuur! Mensen kijken anders tegen het leven aan en dat opent nieuwe mogelijkheden!
Doordat er veel vrijwilligers waren in deze organisatie, leerden we mensen van over de hele wereld kennen en kan je veel indrukken en ervaringen uitwisselen.
Naar het buitenland gaan is fijn, spannend voor vakantie en interessant voor jezelf als persoon.

Tip: Zeker doen en er open naar toe gaan! Neem niet te veel mee in je koffer, want de helft gebruik je toch niet en dan heb je geen plaats meer voor souvenirs ;-)
Ilse Willaert (23 jaar, zomerprogramma Chiang Mai 2014)