Au pair
  Vrijwilligerswerk

Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Vrijwilligerswerk > Tanzania > Dolphin Research and Marine Conservation

 > Reisverhalen


Reisverhalen en ervaringen dolfijnenproject Zanzibar (Tanzania)

 

vrijiwligerswerk zanzibar ingrid geboers 2014Ik heb weken  het Dolphin Research & Marine Conservation programma op Zanzibar gedaan. Hoe me dat bevallen is? Prima ! Een aanrader voor ieder die van het water houdt. Eerste week : een beetje onwennig met (veel te) veel informatie over het leven in de oceaan. Ik hoorde het donderen in Keulen. Stilletjes aan gewenning en dan volop genieten van al het moois. In tegenstelling tot vorige' vrijwilligerswerken' in het buitenland, leek dit meer op vakantie dan op 'werken'...

Aanrader? Ja, jong of oud, ook al denk je veel te weten over alles en over jezelf, toch is het een echte leerschool. Niet twijfelen, gewoon doen !
Tip: Geniet. Go with the flow. Twijfel niet, gewoon doen want later krijg je misschien spijt dat je zulk een kans hebt laten schieten.

Activity International : doe zo voort. Jullie zijn goed bezig.
African Impact : doet prima werk.

Eventjes laatste opmerking: veel deelnemers weten niet dat je het Dolphin Research & Marine Conservation programma kan combineren voor/na het Teaching project in Jambiani. Misschien toch eventjes vermelden op jullie site en in jullie brochure.
Ingrid Geboers (48 jaar, vrijwilligerswerk Zanzibar 2014)