Au pair
Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home 

 > Taalcursussen


gratis infodagen

Spaans leren in Latino America (in combi met vrijwilligerswerk)

 

ecuador_vrijwilligerswerk_team talenschool

Een taalcursus Spaans volgen in het Latijns-Amerika is een prima mix van studie en vakantie. Je leert de taal veel sneller in het land zelf want er zijn weinig mensen die daar Nederlands spreken, dus je móet wel!  Let maar eens op: na een paar weken praat je al een aardig woordje mee! En datgene wat je tijdens de les leert, breng je meteen in de praktijk op straat, in een café, bij het vrijwilligersproject of bij je eventuele gastgezin. Wij bieden cursussen Spaans in combinatie met vrijwilligerswerk in sfeervolle landen en steden, waar je je in je vrije tijd geen moment hoeft te vervelen.

 

Gezellige talenscholen in leuke steden!

marktkraam ecuadorEr zijn verschillende landen in Latijns-Amerika waar je terecht kunt voor een cursus Spaans en vrijwilligerswerk. Welk land je ook kiest, alle talenscholen bevinden zich in leuke steden waar genoeg te zien en te doen is en waar je je snel thuis zult voelen. Denk maar eens aan Quito (Ecuador), Buenos Aires (Argentinië), Havana (Cuba) of Granada (Nicaragua); stuk voor stuk geweldig leuke steden! Zou toch top zijn om daar een tijdje te kunnen verblijven...

Er is voor elk wat wils, er zijn mogelijkheden voor iedereen. Zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom. Je hebt per dag meestal 4 uur les (45-55 minuten per lesuur). De groepen zijn klein, zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt. De lessen zijn gericht op alledaagse communicatie. Er is aandacht voor grammatica, woordenschat en uitspraak. Maar je leert ook over de cultuur en andere aspecten van het land. Alle talenscholen organiseren naast de lessen leuke activiteiten voor de studenten. 

 

Ingedeeld naar niveau

Bij alle taalcursussen wordt er vooraf gekeken naar je niveau door middel van een taaltest. Soms krijg je die van te voren al toegestuurd, soms doe je deze test op je eerste lesdag. Je wordt dan ingedeeld bij andere studenten die ongeveer hetzelfde niveau hebben.

 

Waar kun je allemaal heen?
costarica_natuurproject_groepsfoto

Costa Rica San José
Ecuador Quito
Ecuador Galapagos eilanden
Peru Cusco
Argentinië Buenos Aires
Nicaragua Granada
Cuba Havana

 

 
Prijzen en voorwaarden

De prijzen en voorwaarden van het volgen van Spaanse lessen (in combinatie met vrijwilligerswerk) in bovengenoemde landen, kun je vinden via bovenstaande links.

 

taalschool guatemala taalschool ecuador vrijwilligster en lerares spaans in nicaragua