Au pair
Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Stages

 > Zuid-Afrika


Stages in Zuid-Afrika

 

Wildlife Conservation in South African National Parks - 24 of 48 weken

uitzicht wildlife research expeditionDe stage begint met een 2-weekse training door professionals in het Kruger National Park. Een beter begin kun je je toch niet wensen! Daarna word je overgeplaatst naar een van de vele andere nationale parken die Zuid-Afrika rijk is. En allemaal even mooi en uniek. Hier ga je heel veel leren over het in stand houden van de natuur. Je bent onderdeel van de afdeling People and Conservation. Deze afdeling heeft als doel (jonge) lokale bezoekers naar het park te krijgen om hen voor te lichten over het belang van het behoud van deze prachtige natuurgebieden.

Startdata: 13 januari 2015 en 14 juli 2015
Vanaf prijs: € 3060 (inbegrepen o.a. accommodatie, maaltijden, trainingen, begeleiding etc)

Kijk bij Wildlife Conservation South Africa National Parks voor meer informatie over deze stage.

 


Wildlife Conservation - 24 weken

fotoproject_kruger_leopardBij deze stage kun je in twee gebieden worden geplaatst: in de provincie Limpopo of in Kwazulu Natal. Beide gebieden staan bekend om de aanwezigheid van heel veel wilde dieren. De kans is dan ook groot dat je de Big 5 gaat ontmoeten! De eerst 12 weken zul je heel veel leren over het gebied, de aanwezige dieren, over de sporen die achterlaten, over het voedsel dat ze eten en zul je meehelpen met het verzamelen van gegevens over de katachtigen (leeuwen, cheetah's, hyena's etc). Na deze leerzame periode zal worden bekeken welk wildlife-organisatie aansluit bij jouw talenten en kwaliteiten. De tweede helft van je stage ga je namelijk aan het werk bij natuurbeheerorganisaties of safari lodges.


Startdata 2015: 10 januari, 4 april, 27 juni, 19 september
Prijs: € 6336 (inbegrepen o.a. accommodatie, maaltijden, trainingen, begeleiding, materiaal etc)

Kijk bij Wildlife Conservation South Africa voor meer informatie over deze stage.

 Safari Field Guide Course - 23 of 50 weken

fotoproject_kruger_4x4Zes maanden in de Afrikaanse bush training krijgen met de optie om daarna nog eens een half jaar lang op een Game Reserve te werken. Hoe cool is dat. Een heel erg goed begin als je plannen hebt om bijvoorbeeld een safari lodge te beginnen in Zuid-Afrika....Naast het leren rijden in een 4x4, leer je ook schieten, planten en dieren herkennen, alles over het gedrag van dieren maar ook zaken als hoe manage je een game lodge. Alle begeleiders zijn lid van The Field Guide Association of Southern Africa (FGASA). De cursus heeft een praktisch en een theoretisch gedeelte. Na 6 maanden cursus kun je nog 6 maanden ervaring opdoen (stage lopen) in verschillende game logdes in Zuid-Afrika.

Startdata 2015: 7 januari en 8 juli
Vanaf prijs: € 10740 (inbegrepen o.a. accommodatie, maaltijden, trainingen, begeleiding etc)

Kijk bij Safari Field Guide Course South Africa voor meer informatie.