Au pair
Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Stages

 > Nieuw-Zeeland


Stages in Nieuw-Zeeland via Stagereizen.nl

 

backpacker met keaEen stage in Nieuw-Zeeland, een keuze waar nog nooit iemand spijt van heeft gekregen! Stagelopen in Nieuw-Zeeland is een geweldige kans om een nieuwe cultuur en werkomgeving te ontdekken, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten en je horizon te verbreden. Je zult met een Nieuw-Zeelandse stage je cv een enorme boost geven. Je zult jezelf op meerdere punten verbeteren en je Engelse taal na afloop nog beter beheersen. Daarnaast zul je door de Multiculturele samenleving in Nieuw-Zeeland met een andere kijk op het leven terug naar huis keren. Dit alles is natuurlijk een pre voor je toekomst en in het bedrijfsleven! Daarnaast is een stage in Nieuw-Zeeland natuurlijk een ontzettend mooie reis naar een van de mooiste landen in de wereld! Lees meer over stagelocatie Nieuw-Zeeland.


Een stage in Nieuw-Zeeland is van wereldclass!Stage Nieuw-Zeeland - Stagereizen

backpackers bij bordOp 8 december 2014 is Nieuw-Zeeland nog gekozen door Britain’s Daily Telegraph als beste land ter wereld om te bezoeken. Dat is niet gek, het land staat immers bekend om haar eindeloze mogelijkheden voor sport, reizen, activiteiten, haar prachtige natuur en exclusieve bieren en wijnen. Nieuw-Zeeland staat op nummer vier van de veiligste landen ter wereld van de ‘2014 Global Peace Index’. Tijdens jouw buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland hoef jij je dus nergens druk om te maken. Nieuw-Zeeland kent namelijk geen gevaarlijke dieren, heeft een stabiele politiek, een lekker klimaat en houdt zich afzijdig van de problemen in de rest van de wereld.


Stage service in Nieuw-Zeeland

Stagereizen was het eerste bemiddelingsbureau in Nieuw-Zeeland, waardoor wij de meeste ervaring en veel contacten hebben in dit prachtige land. Ons team bestaat uit stagespecialisten die al sinds 2007 samenwerken en daadwerkelijk vanuit ons kantoor Down Under werken. Met deze ervaring verzorgen wij stageplaatsen voor studenten van over de hele wereld op elk niveau en in bijna alle industrieën. Daarnaast worden er allerlei activiteiten georganiseerd, want je komt natuurlijk ook voor het land en om andere mensen te leren kennen.

uitzicht nieuw-zeelandWij maken geen gebruik van tussen organisaties, maar we regelen alle stages in Nieuw-Zeeland zelf. Hierdoor kunnen wij de laagste prijs garantie aanbieden. Ons team heeft duizenden studenten succesvol aan een professionele en uitdagende stage geholpen. Nog nooit heeft een door ons geplaatste stagiaire zijn of haar stage niet behaald. Wij vertrouwen dan ook in onze service en geven daarom een 100% geld terug garantie in het geval dat een stage door omstandigheden niet behaald kan worden.

Bij Stagereizen bieden wij een kwalitatief en compleet pakket aan voor een stage in Nieuw-Zeeland. Een pakket houdt niet op met alleen de plaatsing bij een bedrijf, maar gaat verder dan dat! Met de aanvullende assistentie maken wij jouw komst naar Nieuw-Zeeland een stuk eenvoudiger. Daarnaast zijn onze pakketten voorzien van een laagste prijs en geld-terug garantie. Bekijk onze Nieuw-Zeeland prijzen.

Visum - Huisvesting - Vliegticket - Verzekering - Oriëntatie - Aankomst - Vrienden - Activiteiten


Voordelen van een stage in Nieuw-Zeeland

pub_nieuw-zeelandBekijk de punten hieronder om te zien wat een stage Nieuw-Zeeland voor jou kan betekenen:

 • Uit je “comfort zone” stappen – Met een stage in Nieuw-Zeeland werk je aan je Stage Nieuw-Zeeland - Stagereizenzelfverzekerdheid en andere culturen ontdekken;
   
 • Geef je CV een boost – Stagelopen in Nieuw-Zeeland laat aan toekomstige werkgevers vaardigheden, initiatief en durf;
   
 • Ontwikkel professionele skills, identiteit en ervaringen – verbeter jezelf op meerdere punten in Nieuw-Zeeland;
   
 • Creëer een internationaal netwerk – Via Stagereizen verga je naast nieuwe vrienden ook zakelijke contacten voor je toekomst;
   
 • Ontdek een bredere kennis van taken en verantwoordelijkheid  – met stagelopen in Nieuw-Zeeland doe jij ervaring op in jouw industrie;
   
 • Mogelijkheid om te reizen, vrienden te maken met andere stagiaires en te genieten van talloze activiteiten –  better together (Leuk liedje van Jack Johnson);
   
 • Verbeter je Engels aanzienlijk – Eén van de wereldtalen;
    
 • Ontdek avontuurlijk Nieuw-Zeeland – Ook wel bekend als Adventure capital in the world. Met een stage in Nieuw-Zeeland zul jij je nooit vervelen. Lees meer over  stagelocatie Nieuw-Zeeland.

 

Lees meer over een stage in Nieuw-Zeeland via Stagereizen.nl