Au pair
Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Stages

 > Australie


Stages in Australië via Stagereizen.nl

 


backpacken australie rowan engbers in sydneyJaarlijks zoeken honderden Nederlandse studenten het avontuur Down Under op. Doordat Australië een Engelstalig land is en een westerse cultuur heeft die prima aansluit op het Nederlandse opleidingsniveau is het een goede keuze om hier stage te lopen of af te studeren.

Australië is niet alleen één van de mooiste landen ter wereld, ook staat de bevolking van Australië bekend als vriendelijke, behulpzame mensen met veel verschillende culturele achtergronden. Daarnaast maakt de relaxte houding van de bevolking het verblijf erg aangenaam. Met een stage Australie ga je zonder twijfel een onvergetelijke ervaring beleven! Lees meer over stagebestemming Australië.

 

Stage lopen in Australië – een toevoeging aan je CV

australie_werken_en_reizen_deelnemersStage lopen in Australië is een geweldige kans om een nieuwe cultuur en werkomgeving te ontdekken, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten en je horizon te verbreden. Je zult met een Engelstalige stage je cv een enorme boost geven. Ook zul jij veel van jezelf leren en via Stagereizen mede stagiaires in Australië leren kennen. Ideaal voor de uitbreiding van je netwerk.

 

Stage Australie service

Bij Stagereizen bieden wij een kwalitatief en compleet service pakket aan voor een buitenlandse stage in Australië. Dit stage pakket houdt niet op na de stage plaatsing bij een bedrijf, maar gaat verder dan dat! Met de aanvullende assistentie maken wij jouw komst naar Australië een stuk georganiseerder, leuker en eenvoudiger. Deze service gaat ook nog eens gepaard met de laagste prijsgarantie!

Visum  -  Huisvesting - Vliegticket - Verzekering - Oriëntatie - Aankomst - Vrienden - Activiteiten

 

Voordelen van een stage in Australië

backpacken australie sydney skyline Bekijk de punten hieronder om te zien wat een stage Australie voor jou kanStage Australie - Stagereizen betekenen:

 • Je stapt uit je “comfort zone” – Door een stage in Australië zul jij persoonlijk groeien en werken aan je zelfverzekerdheid.
 • Bouw een cv op die je boven de rest laat uitsteken - Stagelopen in Australië laat vaardigheden, initiatief en durf zien aan je toekomstige werkgevers
 • Ontwikkel je professionele skills, identiteit en ervaringen – Verbeter jezelf;
  Creëer een internationaal netwerk
 • Maak vrienden en zakelijke contacten in Australië
 • Een bredere kennis van taken en verantwoordelijkheid ontdekken
 • Doe een internationale ervaring op in jouw industrie
 • Mogelijkheid om te reizen, vrienden te maken met andere stagiaires en te genieten van talloze activiteiten
 • Verbeter je Engels aanzienlijk - Wereldtaal nummer 1
 • Ontdek het avontuurlijke Australië – In dit land zul jij je nooit vervelen, ga voor een stage in het buitenland en kies de bestemming Australië.


Lees meer over een stage in Australie via Stagereizen.nl