Au pair
Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home

 > Stages


Stages in het buitenland


stage leonardo programma jongen achter buroMet een stage in het buitenland wordt studeren ineens weer leuk! Want met een buitenlandstage doe je niet alleen ervaring op in je vakgbied, je leert ook nog eens een heleboel andere dingen die je anders niet had geleerd. Je leert bijvoorbeeld ook hoe het er in een andere cultuur aan toegaat. En je leert samenwerken in een internationaal team. En problemen op te lossen die hier in Nederland niet op je bordje terecht waren gekomen. Een prachtige ervaring, het staat mooi op je CV, kortom: een kans die je met beide handen moet aangrijpen!

  

GVI - onze hofleverancier van stages in het buitenland

logo gvi

Activity International biedt verschillende stagemogelijkheden in het buitenland aan. Wij werken op dit gebied veel samen met GVI die al jarenlange ervaring hebben op dit gebied. Hoewel je het boekingsformulier op de site van GVI moet invullen (zie info bij stages in de verschillende landen), komt de boeking gewoon bij ons terecht. Dat is wel zo handig want dan blijven de lijnen kort, kan alles in het Nederlands geregeld worden en gaat er geen informatie verloren. We hebben de stages even voor je op een rijtje gezet zodat je weet welke mogelijkheden er zijn!

Stagemogelijkheden (naast Engeland) zijn er in:

 

Stages Down Under via Stagereizen

stagereizenStage in het buitenland ervaring op doen? Dan ben je bij Stagereizen aan het juiste adres. Het Stagereizen team zoekt met veel plezier jouw  buitenlandse stage in Australië of Nieuw-Zeeland. Stagereizen bemiddelt al sinds 2007 vanuit het eigen kantoor Down Under in stages op alle niveaus. Of je nu een mbo-, hbo- of universitaire opleiding volgt, wij gaan altijd op zoek naar een geschikte stage voor jou. Zelfs als je net afgestudeerd bent of niet ingeschreven staat bij een onderwijsinstelling.

Kijk verder bij Stages in Australië en Nieuw-Zeeland

 

AEQUOR-erkenning

logo aequorPraktijkervaring is een onmisbaar onderdeel van een beroepsopleiding, met alleen theorie kom je er niet. De wet schrijft voor dat MBO-leerlingen hun Beroeps Praktijkvorming (BPV) krijgen op een erkend leerbedrijf. Het stageproject moet dus een erkenning (soort keurmerk) hebben. Wanneer deze wordt toegekend, kun je er zeker van zijn dat de stageplek is goedgekeurd en aan alle eisen voldoet.

Voor opleidingen op het gebied van natuur(behoud) en dieren(verzorging) wordt deze erkenning uitgegeven door AEQUOR. De volgende stageprojecten hebben de AEQUOR erkenning en zijn dus uitermate geschikt voor een MBO stage.

Bij deze projecten zijn ook veel (internationale) vrijwilligers actief die hebben gekozen om daar een paar weken vrijwilligerswerk te gaan doen. Het kan dus zijn dat er naast stagiaires ook vrijwilligers actief zijn. Hieronder kun je daar iets meer over lezen