Au pair
Home  > Reisverzekering

 > Annuleringsverzekering


Annuleringsverzekering

Stel, je bent helemaal klaar voor je reis en dan gebeurt er iets onverwacht waardoor je je reis moet annuleren. Je komt dan soms voor hoge annuleringskosten te staan.
Of als je net op reis bent en je moet voortijdig terug naar Nederland, dan kun je een vergoeding krijgen voor een aantal "niet gebruikte reisdagen" via de annuleringsverzekering.
Wanneer je in Nederland woont kun je hiervoor een ISIS annuleringskostenverzekering (AKV) afsluiten. Voor Belgen kunnen we sinds kort ook een annuleringsverzekering afsluiten bij de Europeesche.


Kosten

  • Voor mensen met de Nederlandse nationaliteit: de annuleringsverzekering kost 5% van de programmakosten en eventuele bijboekingen. Dit is exclusief assurantiebelasting (21%). Deze verzekering sluiten we af bij de ISIS. Voorwaarden AKV ISIS >>
  • Voor mensen met de Belgische nationaliteit: de annuleringsverzekering kost 6% van de programmakosten en eventuele bijboekingen. Ook dit is exclusief assurantiebelasting (21% vanaf 1 januari 2013). Deze verzekering loopt via de Europeesche. Voorwaarden AKV Europeesche >>

  

Afsluiten

Afsluiten kan tijdens het boeken van je reis, door de optie op het boekingsformulier aan te kruisen. Maar je kunt ook uiterlijk binnen 7 dagen na boeking telefonisch of per e-mail doorgeven dat je de verzekering wilt afsluiten. De verzekering gaat na het afsluiten onmiddellijk in.

Wil je naast het programma ook de vlucht via onze annuleringsverzekering meeverzekeren? Dat kan! Mail binnen 7 dagen na boeking het totaal bedrag van bijvoorbeeld je ticket of rondreis en het wordt direct geregeld.

 

Telefoon: 053-4831040
E-mail: info@activityinternational.nl