Au pair
  Vrijwilligerswerk

Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Vrijwilligerswerk > Peru > Discover Peru

 > Startdata


Startdata Discover Peru 2017

Iedere maandag (m.u.v de periode rond de Kerst) kun je starten met het Discover Peru programma. Het is aan te raden om het weekend voordat het begint aan te komen in Cusco.

 

Lima Pakket en Lima Pick Up package

fotowedstrijd peru chili bolivia sarah medendorp 3Iedere maandag (m.u.v de periode rond de Kerst) start het Discover Peru programma. Het is aan te raden om het weekend voordat het begint aan te komen in Cusco. Je accommodatie gaat in vanaf zondag. Eerder aankomen is geen enkel probleem, we kunnen heel makkelijk extra nachtjes bijboeken in je accommodatie. Vliegtickets met aankomst op bijvoorbeeld zaterdag in plaats van zondag kunnen soms een stuk goedkoper zijn. Je wordt in Cusco altijd opgehaald van de luchthaven, ongeacht welke dag je aankomt.

Sommige vluchten vanuit Nederland komen 's avonds aan in Lima, en de meeste vluchten vanuit Lima naar Cusco vertrekken alleen 's ochtends. Onze deelnemers moeten dus vaak overnachten in Lima. Om dit deelnemers wat gemakkelijker te maken heeft onze partnerorganisatie onderstaande opties samengesteld.

Lima Pakket
Hierbij word je na aankomst in Lima opgehaald van de luchthaven en naar een hostel gebracht waar je zult overnachten. De volgende ochtend (vaak vroeg in de ochtend!) word je weer opgehaald bij het hostel en ga je weer terug naar de luchthaven, vanwaar je op vertoon van het e-ticket dat je enkele weken voor vertrek zult ontvangen verder vliegt naar Cusco. Bij het Lima Pakket zit dus 2 transfers, een overnachting in Lima en het ticket van Lima naar Cusco inbegrepen. De kosten van het Lima Pakket zijn €255 (in het hoogseizoen kan het zijn dat het zo'n €20 duurder is)

Lima Pick Up package
Wanneer je zelf je vlucht van Lima naar Cusco hebt geboekt, maar je wel moet overnachten in Lima kun je ook gebruikmaken van het 'Lima Pick Up package'. Hierbij word je opgehaald van de luchthaven in Lima, word je naar een hostel gebracht waar je gaat overnachten en word je de volgende dag weer teruggebracht naar de luchthaven, vanwaar je verder vliegt naar Cusco. De kosten van het Lima Pick Up Package zijn €95

Na boeking kun je aangeven of je hier gebruik van wilt maken, dit is altijd afhankelijk van het vliegticket dat je boekt.

 

 

Discover Peru | Prijzen en voorwaarden | Startdata