Au pair
  Vrijwilligerswerk

Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Vrijwilligerswerk > Peru > Discover Peru

 > Reisverhalen


Reisverhalen en ervaringen Discover Peru

 

In Peru heb ik het Discover Peru programma gedaan, eem combinatie van vrijwilligerswerk, taalcursus en excursies. Het was erg leuk en het was heel fijn om in mijn eerste 2 maanden op 1 vaste plek te zitten en mensen te hebben op wie ik terug kon vallen. De eerste 2 maanden bracht ik door op de talenschool in Cusco, waar ik een maand Spaanse les volgde en een maand vrijwilligerswerk deed. Ik was onderwijsassistent op een basisschool. Ook waren er een aantal excursies bij inbegrepen, waaronder de Inca Jungle Trail naar Machu Picchu, geweldig! Na deze 2 maanden heb ik nog 2 maanden rondgereisd door zowel Peru als Bolivia, wat me ook geweldig is bevallen.

Alle clichés zijn waar; je leert verschrikkelijk veel, waaronder over jezelf, je maakt een hoop nieuwe vrienden, ziet de prachtigste dingen en hebt een ervaring voor je leven. Het was de beste keuze die ik ooit gemaakt heb, juist op zo'n jonge leeftijd.

Tip: Hoewel je misschien denkt dat je alles tot in de puntjes hebt voorbereid, is dat waarschijnlijk niet zo. Je komt immers aan op een plek aan de andere kant van de wereld, waar alles verschrikkelijk anders loopt dan je denkt. Dit is geen slecht ding; zorg alleen dat je ervoor openstaat dat de communicatie af en toe niet zo soepel loopt als je vanuit Nederland gewend bent.
Karen Mulder (Discover Peru 2016)