Au pair
  Werkvakanties

Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Werkvakanties > Nieuw-Zeeland > Tickets

 > Ticket tips


Tips voor het beste ticket naar Nieuw-Zeeland

Je reis naar Nieuw-Zeeland begint met een vliegticket. Uit jarenlange ervaring weten we wat de 3 allerbelangrijkste voorwaarden zijn voor een backpacker-ticket:

 • de prijs. Natuurlijk wil je niet te veel betalen. Je kunt je geld tenslotte maar 1x uitgeven. Maar net als voor veel dingen, geldt ook voor tickets: goedkoop is niet altijd het beste... Houd vooral ook rekening met de volgende 2 punten!
   
 • de geldigheidsduur. Veel goedkope tickets zijn maar 3 maanden geldig. Het zou wel super balen zijn als jij na 3 maanden naar huis moet terwijl je nieuwe vrienden nog lekker 9 maanden in Nieuw-Zeeland. Kies altijd voor een ticket dat 12 maanden geldig is, ook als je nu van plan bent om maar een paar maanden te gaan. Niets zo veranderlijk als een backpacker.
   
 • flexibiliteit. Er worden nieuwe vrienden gemaakt. Je ontdekt festivals waar je nu nog nooit van gehoord hebt. Je vindt je droombaan. Je geld is op. De auto geeft het op in de middle of nowhere. Je wordt verliefd. En zo zijn er nog 1001 reden waarom je plannen kunnen wijzigen. Thuis kan je al niet een heel jaar perfect plannen. Dat gaat op reis dus zeker niet lukken. Zorg dat je zo flexibel mogelijk blijft. Ook wat betreft je tickets. Wijzigbare tickets zijn een MUST.

Nu weet je het belangrijkste. Check dit bij elk ticket dat je bekijkt. En kijk ook goed hoe de prijs is opgebouwd. Het komt ook vaak voor dat de prijs nog niet inclusief belastingen en toeslage zijn berekend. Een ticket bepaald niet hoeveel lol je in Nieuw-Zeeland hebt. Maar je hebt hoe dan ook wel een ticket nodig om in Nieuw-Zeeland te komen. En het juiste ticket kan de reis wel een stuk makkelijker (en dus leuker) maken.

Nadat je tevreden bent over de bovenstaande punten, kan je het volgende nog in overweging nemen:

 

Op welke steden kan je vliegen?

Naar welke steden in Nieuw-Zeeland (en eventueel Azië en Australië) kan je vliegen? Is alleen een retourtje Auckland mogelijk? Of kan je in Auckaland aankomen en uit een andere stad weer vertrekken? Vaak is het praktischer om bijvoorbeeld uit Christchurch te vertrekken.

   

De voordelen van de Activity International tickets op een rij:

 • Scherp geprijsde tickets met een betrouwbare luchtvaartmaatschappij (Qantas).
 • De tickets zijn 12 maanden geldig
 • Na vertrek kan je zowel de reisdata en de route wijzigen
 • Je kunt van en naar veel steden in zowel Azië, Australië als Nieuw-Zeeland vliegen
 • Gratis stopovers in Azië
 • Stopover in Australië voor slechts € 50
 • Binnenlandse vluchten in Australië voor vertrek bij te boeken voor een laag tarief

 

Naast een ticket kun je bij ons ook een startpakket boeken! Gewoon omdat het lekker is dat bij aankomst het één en ander geregeld is.

  

<< Terug naar Tickets