Au pair
  Vrijwilligerswerk

Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Vrijwilligerswerk > Kenia > Masai Mara project

 > Reisverhalen


Reisverhalen en ervaringen Masai Mara Kenia

 

kenia masai mara job ammerlaan kenia masai mara job ammerlaan kenia masai mara job ammerlaan
kenia masai mara job ammerlaan kenia masai mara job ammerlaan kenia masai mara job ammerlaan
kenia masai mara job ammerlaan kenia masai mara job ammerlaan kenia masai mara job ammerlaan
kenia masai mara job ammerlaan kenia masai mara job ammerlaan kenia masai mara job ammerlaan
kenia masai mara job ammerlaan kenia masai mara job ammerlaan kenia masai mara job ammerlaan
kenia masaimara crossover kenia masai mara job ammerlaan kenia masai mara job ammerlaan
omgeving limuru kenia wildlife kenia vrijwilligerswerk kenia van deelnemer jassin kessin
vrijwilligerswerk kenia masai mara job ammerlaan vrijwilligerswerk masai mara claudio den dapper.jpg kenia masaimara masai

 

wildlife keniaHet was een geweldige ervaring. Alles is goed verlopen. Ik verbleef vier weken in het Naboishow conservancy waar ik als vrijwilliger bijdroeg aan dit project. Elke dag rond zonsopkomst en de laatste rit in het donker door een geweldig mooi gebied , omringd door geweldig mooie dieren, het idee hier een bijdrage aan geleverd te hebben, geleerd over een hele bijzondere cultuur en begrijpen waarom bepaalde problemen en oplossingen zijn zoals ze zijn. Het heeft mijn ogen geopend voor een nieuwe manier van reizen en het is een ervaring die me altijd bij zal blijven.

Aanrader? Ja, ik geloof dat het voor veel mensen een waardevolle ervaring kan zijn. Het biedt perspectief over je leven en omgeving, in verschillende lastige persoonlijke situaties kan dit mensen een goed gevoel geven en het is enorm leerzaam.
Michel Koeman (27 jaar, Masai Mara 2015)

 

vrijwilligerswerk masai mara claudio den dapper.jpgIn Kenia heb ik meegedaan aan het Mara-project en daar werk je mee in wildlife, conservation en communtity projecten. In één woord: geweldig! Wat een super avontuur in een prachtige omgeving met geweldige mensen! Het werk is afwisselend, van het tellen van dieren, lesgeven op een basisschool en de Guiding School, het identificeren en fotograferen van leeuwen en olifanten, en praktisch werk in het Conservancy. En dat allemaal middenin de prachtige natuur van het Naboisho Concervancy.
Aanrader? Ja, zeker een aanrader en een ervaring om nooit meer te vergeten. Even helemaal weg en tot rust komen, terwijl je je toch inspant voor de natuur en de community. Elke dag is weer nog leuker/mooier/indrukwekkender dan de vorige. Niet twijfelen! Gewoon doen!
Marijke Koopman (35 jaar, Masai Mara 2014)


Heel erg goed, was een superervaring! Naibosho Conservancy ligt in een hele mooie omgeving, waarin we elke dag safari's deden, en daardoor nieuwe verrassingen zagen. Dieren tellen, nieuwe routes markeren, lesgeven en olifanten/leeuwen identificeren. Heel afwisselend en erg vriendelijke mensen!
Aanrader? Ja, een geweldige ervaring met nieuwe cultuur, indrukken, vriendelijke mensen, mooie natuur.
Tip: Tijdens project heb je heel weinig geld nodig, alleen de excursies kosten geld.
Potloden kopen kan daar ter plekke en goedkoop!
Anco van Duivenbooden (44 jaar, Masai Mara 2014)

 
Een ervaring om nooit meer te vergeten! Door dit project zie je de natuur van haar beste kant, iedere dag bevind je je in een prachtige omgeving en iedere dag beleef je wel iets unieks. Of dat nou de vriendelijkheid van de studenten van de guiding school zijn of een geboorte van een gazelle..
Aanrader? Ja, omdat het een ervaring is om nooit meer te vergeten, daarbij leer je jezelf kennen en is het een unieke kans om helemaal tot rust te komen.
Annelie van den Boogaard (26 jaar, Masai Mara 2014)


  
vrijwilligerswerk kenia masai mara job ammerlaanIk heb in Kenia bij het Mara Naboisho Wildlife Conservancy vrijwilligerswerk gedaan. Dat is me heel goed bevallen! Ik ben vier weken naar Naboisho geweest en heb daar van alles en nog wat gedaan. Zo heb ik daken geschilderd, een weg aangelegd, wegen gerepareerd, les gegeven, met studenten gepraat, cameratraps geplaatst en ben ik heel veel in aanraking geweest met wildlife. Het doel was om zoveel mogelijk katachtige te vinden, identificeren en data te verzamelen.
Aanrader? Je bent even lekker weg in een hele andere wereld. Weg uit de dagelijkse sleur. Constant is er wat te doen en alleen maar leuke dingen! Je maakt kennis met andere mensen/culturen en ziet de meest fantastische dingen. Het was super!
Job Ammerlaan (32 jaar, Masai Mara 2014)