Au pair
  Vrijwilligerswerk

Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Vrijwilligerswerk > Indonesie > Combi cultuur en lesgeven Bali

 > Startdata


Startdata 2017

bezoek yvette rondrit nusa penida.jpgHet programma start op een maandag, en je kunt iedere maandag starten. Je dient dan 1 dag eerder (de zondag tussen 06.00 - 20.00 uur) aan te komen in Denpasar.

Let op: in schoolvakanties zijn de scholen gesloten en geef je als vrijwilliger geen les maar houd je je bezig met opknapwerk- en schoonmaakzaamheden. Ook op andere nationale feestdagen zijn projecten gesloten en kun je andere werkzaamheden of activiteiten doen.

Vrije dagen in 2017

Let op! Op onderstaande data (feestdagen, vakanties etc.) kunnen sommige projecten dicht zijn of worden er andere werkzaamheden uitgevoerd dan in de projectomschrijving staat vermeld. Houd deze data goed in de gaten bij het boeken van je reis. Wanneer je dit programma gaat boeken, gaan wij ervan uit dat je op de hoogte bent van deze mogelijke wijzigingen!

Naast de vakanties die hieronder worden genoemd, kunnen er ook verschillende (plaatselijke) ceremonies zijn waardoor de projecten soms gesloten kunnen zijn. Deze data zijn niet altijd bekend en kunnen tussendoor spontaan plaats gaan vinden. Je dient hier flexibel mee om te gaan en realiseer je dat het alleen maar superleuk is om deze ceremonies mee te maken op Bali.

25 januari De projecten zijn gesloten!
27 t/m 29 maart

Op 27 maart zullen er voorbereidingen getroffen worden voor Balinese Nieuw Jaar. Overal op Bali zal er muziek zijn, wordt er vuurwerk aangestoken en op potten en pannen geslagen. Dit om de kwade geesten op het eiland te verdrijven. De dag erna is juist iedereen op het eiland muisstil, zijn deuren en ramen gesloten, de lampen uit en mag niemand geluid maken. Op woensdag ligt alles stil. Zelfs de luchthaven op Bali is dan gelsoten. Hier moet je als vrijwilligers uiteraard wel rekening mee houden. Maar hoe gaaf is het om dit mee te mogen maken. Toeristen komen speciaal voor dit gebeuren naar het eiland.

3 t/m 14 april Projecten zijn gesloten. J ekunt wel andere activiteiten doen zoals opknapwerkzaamheden op de scholen.
22 mei t/m 2 juni Examens! Lesgeven op de Primary School gaat dan gewoon door. Het kan wel zo zijn dat er in deze periode minder kinderen naar de lessen komen
12 juni t/m 7 juli Schoolvakantie. Lesgeven op de Primary School gaat dan gewoon door. Het kan wel zo zijn dat er in deze periode minder kinderen naar de lessen komen.
Juni, juli en augustus  Kindergarten gesloten. Lesgeven op de Primary School gaat gewoon door. Het kan wel zo zijn dat er in deze periode minder kinderen naar de lessen komen.
17 & 23 augustus 2 vrije dagen, de projecten zijn gesloten
30 oktober t/m 10 november Opknap- en schoonmaakwerkzaamheden op de scholen! De projecten zijn gesloten!
27 november t/m 8 december 2 weken examens. Lesgeven op de Primary School gaat dan gewoon door. Het kan wel zo zijn dat er in deze periode minder kinderen naar de lessen komen.
2 december Feestdag, projecten gesloten
11 t/m 22 december 2 weken schoolvakantie. Lesgeven op de Primary School gaat dan gewoon door. Het kan wel zo zijn dat er in deze periode minder kinderen naar de lessen komen.
Hele maand december                                          Kindergarten gesloten. (lesgeven op de Primary School gaat dan gewoon door. Het kan wel zo zijn dat er in deze periode minder kinderen naar de lessen komen.


Klik hier voor de Holidaylist Bali 2017

Projectinfo | Prijzen en voorwaarden | Startdata