Au pair
Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Highschool > Nieuw-Zeeland

 > Voorwaarden


Voorwaarden High School Programma Nieuw-Zeeland

 

   

Wie kan er deelnemen aan het High School programma?

Leeftijd
Je kunt in ieder geval meedoen aan het High School programma als je 15, 16, 17 of 18 jaar bent. Maar bij sommige scholen kun je ook terecht als je 14 of 19 jaar bent. Ben je 14 of 19 jaar en heb je High School plannen? Stuur ons dan een mailtje met je plannen en wij zullen dan checken of er mogelijkheden zijn!

Taal
Je moet voldoende kennis van Engels hebben. Na aanmelding zul je een Engelse test moeten doen om te kijken welk niveau je hebt, maar hiervoor kun je niet zakken. Mocht jouw niveau van Engels onder het gemiddelde liggen, dan krijg ke extra lessen zodra je op je nieuwe school in Nieuw-Zeeland bent.

Nationaliteit
Je moet de Nederlandse nationaliteit hebben en woonachtig in Nederland zijn.

Opleiding
VMBO, HAVO of VWO.

Periode
Je kunt kiezen voor een term, twee terms, drie terms of voor een schooljaar van 4 terms.

Wanneer
Het schooljaar is in 4 termijnen (terms) opgedeeld: 2 terms vormen een semester en 4 terms zijn een schooljaar. Je kunt zelf bepalen in welke "term" je wilt beginnen.

Boeken
Minimaal 12 tot 16 weken voor het begin van een term. Zo heeft de school tijd genoeg om een gastgezin voor je te vinden en andere dingen voor je te regelen en heb jij tijd genoeg om een bijvoorbeeld een vlucht te boeken en je visum te regelen. Wil je korter voor vertrek boeken? Neem dan even contact met ons op zodat we kunnen kijken of het mogelijk is.

Overig
Onze High School-deelnemers moeten avontuurlijk zijn. En nieuwsgierig en flexibel. Bereid om het gezichtsveld te verbreden en open staan voor een andere cultuur. Ze moeten doorzettingsvermogen hebben en niet bang zijn om vragen te stellen. Ze moeten zich realiseren dat reizen naar een ander werelddeel voor- én nadelen kan hebben en dat er dagen zijn dat je het iets minder naar je zin zult hebben. Bovendien moet je het leuk vinden om aan je eigen ontwikkeling te werken en klaar zijn voor een avontuur die je nooit meer gaat vergeten! De meeste deelnemers zijn Havisten en VWO-ers. Herkenbaar? Dan ben jij degene die we zoeken!
  

 

 

Algemene Voorwaarden van Activity International 

pdf_logo

Algemene voorwaarden Activity Internatinoal

 

Nieuw-Zeeland | Stap voor Stap Info voor ouders | Prijzen | Voorwaarden | Gastgezinnen in Nieuw-Zeeland |