Au pair
Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Highschool > Engeland > Summer School

 > Stap voor Stap


Summer School Engeland - Stap voor Stap

 

Stap 1: Boekingsformulier opsturen

jongen summerschool tafeltennisBen je na het lezen van alle informatie enthousiast geworden en lijkt het je leuk - nee, super leuk - om naar een Summer School in Engeland te gaan? Bespreek je plannen dan eerst met je ouders/verzorgers. Als je van iedereen groen licht hebt, kun je het boekingsformulier invullen. Die stuur je weer terug naar ons. Dat kan per e-mail naar info@activityinternational.nl maar ook per post:

Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede

Op het formulier moet je naast je eigen gegevens ook je voorkeur qua vertrekdatum. Na ontvangst van jouw formulier krijgen je ouders een factuur van ons van de reserveringskosten.

pdf_logo

Boekingsformulier Summer School Engeland

 

 

Stap 2: Uitgebreide formulieren invullen

meisje diploma summer schoolNa ontvangst van het boekingsformulier krijg je van ons een uitgebreider inschrijfformulier die je helemaal moet invullen. Dit zijn de officiële aanmeldformulieren van de Summer School in Engeland. Je kunt hier bijvoorbeeld ook invullen of je een van de Academies (voetbal, paardrijden, golf, tennis, dans of Engels) wilt gaan doen. Zo krijgt de Summer School ook een goed beeld van jou en weten ze een beetje wie ze kunnen verwachten en wat je graag wilt gaan doen. Deze formulieren stuur je vervolgens terug naar ons. Dan gaan wij bekijken of alles goed is ingevuld en of er nog dingetjes missen.

 
Stap 3: Inschrijfformulieren doorsturen naar de Summer School 

Voor stap 3 hoef je helemaal niets te doen, want dan zijn wij aan de beurt. We gaan jouw gegevens doorsturen naar Engeland. Natuurlijk nemen we direct contact met je op als we een plaatsing voor je binnen krijgen. We weten als geen ander dat je daar heel hard op zit te wachten.

 

Stap 4: Bevestiging van de school én reis regelen!

schoolgebouw buckswoodAls we de bevestiging van school binnenkrijgen gaan we je natuurlijk meteen mailen en alles naar je doorsturen. In dit stadium krijgen je ouders/verzorgers nog een factuur van de programmakosten want alles is nu in principe rond. Spannend he! Je kunt nu ook je vliegticket gaan boeken en de reisverzekering in orde gaan maken. Hier kunnen we jou en je ouders uiteraard mee helpen. De verzekering sluit je bij ons af (verplicht) en met het vliegticket kunnen we je ook helpen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je ouders je met de auto naar de Summer School brengen, dan spreken we nog even af welke datum en tijd je het beste kunt aankomen in Engeland.

 

Stap 5. Begeleiding in Engeland

Na aankomst word je welkom geheten door een medewerker van de Summer School.  De dagen na aankomst kun je even wennen aan je nieuwe omgeving en aan de taal. Gek hoor, om de hele dag Engels te moeten spreken! Maar na een paar dagen weet je niet beter. Wedden?
Tijdens je hele verblijf in Engeland staat er een heel team voor je klaar om je geweldige weken te bezorgen. Ze zijn er voor jou!

 

Stap 6. Huh? Het is alweer voorbij!

Niet te geloven hoe snel tijd kan gaan! Na een paar weken is dit avontuur al weer voorbij. Hopelijk heb je ervan genoten! Je spreekt nu in ieder geval beter Engels, je hebt er een heleboel nieuwe (internationale) vrienden bij, je hebt ontzettend veel toffe dingen meegemaakt, veel nieuwe dingen gezien en misschien wel activiteiten gedaan waarvan je van tevoren nooit gedacht had dat je dat zou meemaken!
Wij zijn natuurlijk net zo benieuwd als de rest van de wereld hoe je het hebt gehad in Engeland. Nu je weer thuis bent willen we graag verhalen van je horen. En foto's zien natuurlijk! We zouden het leuk vinden als je ons laat weten hoe je het hebt gehad!

 

Summer School | Stap voor Stap | Prijzen en voorwaarden | Startdata