Au pair
Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Highschool > Engeland

 > Summer School


Summer School in Engeland

summer school engelandWat ga jij deze zomervakantie doen? Lijkt het je niet te gek om in Zuid-Engeland naar een 'Summer School' te gaan? Dat klinkt een beetje als: naar school gaan als je vakantie hebt...wie wil dat nou?! Nou jij misschien! Want het deelnemen aan een Summer School program is totaal anders (en veel leuker) dan je misschien in eerste instantie zou denken.

Met een internationale groep jongeren ga je een paar weken Engels leren, tripjes naar London en Cambridge maken, paintballen, tennissen en nog veel meer. Er is ook ongelooflijk veel te doen op deze summer school en geloof ons, deze "Harry Potter-achtige" school heeft alles. Het voelt niet als school maar als meer als vakantie! It's an experience of a lifetime!


 
Vakantie vieren en een beetje leren...

summerschool engelandEen zomer in Engeland op een school midden in de natuur waar echt van alles te beleven is? Klinkt geweldig toch? Het kan! De Buckswood Overseas Summer School, (oftewel: BOSS) is namelijk tijdens de zomervakantie 'the place to be'. Buiten de vakanties is deze school een traditionele Engelse High School. Als de High School studenten vakantie hebben, wordt deze school gebruikt als Summer School en kunnen internationale jongeren hier verblijven. Met een prachtige campus, heel veel sportvelden en allemaal leuke jongeren van over de hele wereld zal het een zomer worden die je niet snel zult vergeten. Op BOSS vinden ze het belangrijk dat je het beste uit jezelf haalt en dat wordt dan ook behoorlijk gestimuleerd. Niet alleen op het gebied van school - want Engels leer je hier als de beste - maar ook op het gebied van avontuur, nieuwe dingen ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten en vooral bij het maken van heel veel FUN!

2 jongens diploma summer schoolHet leerprogramma op deze school is zo ontworpen dat er voor iedere leeftijdsgroep en elk niveau lessen zijn. Je krijgt elke week 20 uur Engelse les. En dan niet alleen gewoon Engelse les, maar ook alles wat met Engeland te maken heeft komt aan bod. 'A Slice of Britain' heet dit programma. Naast conversatielessen en grammatica leer je dus ook alles over bijvoorbeeld Engels eten en over allerlei grappige en leuke gewoontes uit Engeland! En wat nou helemaal gaaf is aan dit programma, is dat je ook daadwerkelijk allerlei bijzondere plekken in Engeland gaat bezoeken. Zo kun je dus met eigen ogen zien hoe 'Absolutely Fabulous' Engeland is!

 

Wat ga je leren en doen?

De Summer School heeft heel goed gekeken naar de student en wat een student nodig heeft. Er zijn daarom klassen van ongeveer 15 leerlingen, zodat iedereen genoeg aandacht en begeleiding krijgt. EN met zo weinig studenten leer je ook snel je klasgenoten kennen. Want dat is wat deze minstens zo belangrijk vindt: dat er ook veel lol met elkaar wordt gemaakt en dat iedereen met een fijn en gemotiveerd gevoel naar de lessen gaat.

meisje verkleed summerschoolTijdens je verblijf leg je ook een Engels examen af. No worries...dit examen haalt 98% van alle leerlingen! Je maakt dit examen en krijgt uiteindelijk een ècht internationaal certificaat (Trinity College Spoken English) waarop het niveau staat dat jij behaald hebt. Hier kun je zeker wel mee thuis komen als je straks überhaupt nog naar huis wilt gaan! Aan gezelligheid en leuke activiteiten is er op Boss geen gebrek! De campus heeft allerlei sportvelden, kunst- en muziek lokalen en plekken waar je gezellig met je internationale vrienden allerlei activiteiten kunt doen.

Om het nog leuker te maken... De school heeft ook een heus 'Activity and Excursion Programme' opgezet. Dit programma zit bommetjevol met gave excursies naar bijvoorbeeld London, Oxford, Cambridge, Canterbury en nog veel meer. Het programma bestaat uit 2 volle dagen en 2 halve dagen excursie per week! En zelfs als er dan een keer geen excursie is, gaat de gezelligheid gewoon door op de campus en worden er allerlei activiteiten met bijvoorbeeld sport, kunst, drama en muziek georganiseerd. Lees hier meer over alle activiteiten.

Ook aan de avonturiers is gedacht. Er is namelijk het 'Buckswood Woodland Activity Centre' waarbij je de bossen intrekt voor een flinke dosis avontuur! Door te gaan paintballen en huttenbouwen moet je samenwerken en word je door opgeleide adventure experts gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen. En dat allemaal in de Engelse bossen. Great!

 

Buckswood Academies


sportveld summer schoolWil je extra professionele lessen dan kun je naar een van de Buckswood Academies.
Allereerst is er de Riding Academy waar je naar hartelust kunt paardrijden in een prachtige omgeving. Of je nu beginner bent of gevorderd, de lessen worden hierop aangepast. Hetzelfde geldt voor golf en tennis! De campus heeft namelijk een echte golf course en tennisvelden waar je dus veel kunt sporten. En dan is er nog de Buckswood Football Academy die ter plaatse wordt gerund door de Chelsea foundation! Het voetballen wordt hier ontzettend professioneel aangepakt, heel gaaf! Bij het dansprogramma van de school kun je terecht voor echt iedere dansstijl! Dit wordt helemaal gerund door professionele dansleraren die zowel beginnende als gevorderde dansers begeleiden. Op BOSS geldt voor alle sporten dat je aan het einde van je summer school-periode een certificaat mee naar huis met alle vaardigheden die je hebt geleerd! Is sport misschien niet helemaal je ding?
Je kunt ook naar de Buckswood English Academy waar je in kleine groepen aan je Engels gaat werken. Zo verbeter je je leesvaardigheden maar ook je spreekvaardigheden.

 

Wonen op een boarding school

summerschool engelandOp school ben je helemaal in goede handen. Op de campus zijn verschillende 'houses' die je deelt met andere studenten. Dit wordt je nieuwe thuis, want je thuis voelen gaat heel snel op deze school. Door alle leuke dingen die je samen met de andere studenten beleeft heb je er in no-time nieuwe vrienden bij uit alle kanten van de wereld! En mocht je tegen dingen aanlopen, ieder 'house' heeft een eigen "tutor (een soort mentor)" die je dag en nacht mag storen als er iets is.

 

Een 'typical day' op BOSS

Een dag is lekker vol maar zó leuk en ziet er ongeveer zo uit:

summerschool engeland07:45     Time to wake up!
08.00     Room inspections! Who will win the house points today?
08.15     Time for breakfast
09.30     Start of English lessons!
11.00     Time for a break
11.15     English lessons!
12.45     Lunch time
13.45     A Slice of Britain:  time for fun!
15.00     Afternoon activities or trips!
19.00     Dinner time
20.00     Evening activity with all your friends!
21.30     Hot chocolate time!
22.00     House meeting!
22.30     Goodnight everyone, time for bed!

 

deelneemster summerschool henna jongen summerschool met gitaar jongen summerschool tafeltennis
meisje diploma summer school spagaat jongen summer school engeland summer school 4 meisjes
summerschool engeland verkleed meisje summer school meisje springkussen summer school

 

 

Vragen? Mail ons of kom gezellig langs!

button gesprek aanvragenMisschien dat jij (of je ouders) na het lezen van onze site nog vragen hebt. Natuurlijk kun je ons High School team rechtstreeks mailen met al je vragen over je High School plannen.

Onze coördinator Manon Loohuis heeft zelf een aantal scholen bezocht en weet er veel over te vertellen. Daarnaast hebben we met vele scholen persoonlijk contact. Stuk voor stuk leuke scholen waar we je graag meer over vertellen. Het is het handigst - en het leukst - om dat in een persoonlijk gesprek te doen. Zo leren we jou en je ouders een beetje beter kennen en kunnen we op basis van jouw vragen en wensen kijken welke High School voor jou het beste zal passen.

Maak dus gewoon een afspraak en kom gezellig langs in Enschede! Kunnen we onder het genot van een kopje koffie eens goed jouw High Schoolavontuur onder de loep nemen. Dan kun je daarna weer met een hele boel nieuwe informatie en hopelijke hele mooie plannen naar huis!

 

 

Summer School | Stap voor Stap Prijzen en voorwaarden | Startdata