Au pair
Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Highschool

 > Engeland


Engeland

restaurantwerk_londen_deelnemersZin om eens in een Engelstalig land te wonen en niet ver te hoeven reizen? Choose England! Want wat heeft Engeland nou niet? Het land van de dubbeldekkers, Engelse drop, de Big Ben en afternoon tea's. Als High School of Summer School student is hier genoeg te doen! Zie jij jezelf al lopen door de straten van London of Cambridge? Oh en wie weet spreek je straks niet alleen vloeiend Engels, maar krijg je ook nog een echt 'British accent'! Piece of cake toch?

 
High School Engeland

uk beacon high school rugbyJe hoeft maar één keer met je ogen te knipperen en je bent er al bijna, toch waan je je er al in een andere wereld. In het land van Harry Potter, Wimbledon en Mr Bean vind je prachtige kastelen, glooiende landschappen, auto's aan de 'verkeerde' kant van de weg en toffe steden als London! Een typische dag in Engeland begint met een gebakken eitje met worst en op school spreek je leraren aan met Sir of Miss. Op school voel je je net Ron Wemel of Hermelien Griffel en na de lessen ga je naar je sportclub of klets je nog even met je nieuwe Engelse "pals". Er is van alles te doen. Als je op een high school in Engeland studeert, beleef je een "experience of a lifetime".

Kijk voor meer informatie bij: High School Engeland

 

meer informatie


Summer School Engeland

summer school engelandEindelijk zomervakantie...en wat ga je doen? Naar school? Echt niet! Naar een Summer School? Echt wel! Op een Summer School leer je op een FUN manier Engels en maak je veel nieuwe internationale vrienden. En je maakt de leukste tripjes naar Londen bijvoorbeeld. Onze Summer School "the Buckswood Overseas Summer School, (oftewel: BOSS)" is tijdens de zomervakantie 'the place to be'. Kijk snel wat je deze zomer allemaal kunt gaan doen!

Kijk voor meer informatie bij: Summer School Engeland

 

Vragen? Mail ons of kom gezellig langs!

button gesprek aanvragenMisschien dat jij (of je ouders) na het lezen van onze site nog vragen hebt. Natuurlijk kun je ons High School team rechtstreeks mailen met al je vragen over je High School plannen.

Onze coördinator Manon Loohuis heeft zelf een aantal scholen bezocht en weet er veel over te vertellen. Daarnaast hebben we met vele scholen persoonlijk contact. Stuk voor stuk leuke scholen waar we je graag meer over vertellen. Het is het handigst - en het leukst - om dat in een persoonlijk gesprek te doen. Zo leren we jou en je ouders een beetje beter kennen en kunnen we op basis van jouw vragen en wensen kijken welke High School voor jou het beste zal passen.

Maak dus gewoon een afspraak en kom gezellig langs in Enschede! Kunnen we onder het genot van een kopje koffie eens goed jouw High Schoolavontuur onder de loep nemen. Dan kun je daarna weer met een hele boel nieuwe informatie en hopelijke hele mooie plannen naar huis!