Au pair
Home  > Contact

 > Partnerorganisaties


Partnerorganisaties

Over de hele wereld bezitten we een uitgebreid netwerk van partnerorganisaties. Hier kun je altijd op terugvallen voor hulp en informatie ter plaatse. Verder regelen zij vaak ook de eerste opvang en verzorgen zij de cursus of oriëntatie die bij veel programma's inbegrepen is. Een ander voordeel is dat je meestal heel gemakkelijk met andere deelnemers in contact komt. Je staat er dus nooit helemaal alleen voor!


Internationale vakorganisaties

Activity International is aangesloten bij de verschillende overkoepelende vakorganisaties. Hiermee is de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd.

* WYSETC
De World Youth Student & Educational Travel Confederation (WYSETC) is een samenvoeging van de FIYTO (Federation of International Youth Travel Organisations) en de ISTC (International Student Travel Confederation). De organisatie zet zich in voor het bewaken van de kwaliteit van internationale jongerenreizen. Alle aangesloten leden voldoen aan een groot aantal voorwaarden.

* WYSE
De WYSE Work Abroad Association is een samenvoeging van de GWEA (Global Work Experience Association) en IAEWEP (International Association of Educational and Work Exchange Programmes). Doel is het promoten en bevorderen van werkprogramma's voor jongeren. Hiermee kunnen wereldwijd culturele en economische banden tussen landen worden versterkt. De gedachte hierachter is dat iedereen het recht heeft om werkervaring in het buitenland op te doen als onderdeel van zijn of haar educatie.

* IASIS
De International Association for Student Insurance services (IASIS) bestaat uit internationale organisaties die zich inspannen om op maat gemaakte reisverzekeringen voor jongeren en studenten te creëren, die voldoen aan de specifieke behoeften van deze doelgroep (zoals de Special ISIS).