Au pair
Home  > Contact

 > Links


Links

 

Australiesite                       Uitgebreide informatie over backpacken in Australië (tip)
   
AuPair.nl Uitgebreide site over het zijn of worden van een au pair
   
Waarbenjij.nu Reisverslagen, weblogs, reistips en meer!
   
Stichting Muses

Zij helpen en ondersteunen vrijwilligers om nóg meer uit hun verblijf in het buitenland te halen.

   
GET IT DONE Online platform voor kleinschalige ontwikkelingsprojecten. Op de site kun je je project posten en familie, vrienden, bekenden, klasgenoten, collega's, buren en verre achterburen geld laten storten op jouw project. 
   
Cross your Border Cross Your Borders is een 3- tot 5-daags onderwijsproject over mondiale onrechtvaardigheid voor leerlingen van 3 en 4 HAVO/VWO. Doel van het project is jongeren op een aansprekende manier bewust maken van armoede en onrecht in de wereld en ze enthousiast maken om hiertegen in actie te komen. Meld je aan als vrijwilliger!
   
de Outdoorwinkel.nl Webwinkel met reisartikelen. Voor deelnemers van Activity Internatioanl is er een speciale selectie van produkten gemaakt die handig zijn om mee op reis te nemen. Vul bij je bestelling de kortingscode ACTIVITY in en je ontvangt ook nog eens 5% korting.
   
GuidedByALocal Op zoek naar tips van locals voor je reis? GuidedByALocal heeft in honderden steden talloze lokale bewoners die gratis tips geven. je kunt ze vragen stellen over welke plekken echt de moeite waard zijn maar niet in de reisgidsen staan, wat leuke kroegen zijn of bijzondere plaatsen of festivals. Ook geven de locals je met alle plezier een gratis rondleiding om de stad te laten zien op een manier die je normaal niet zo snel meemaakt.
   
tips4oz.com Alle reistips over Australië
   
BackpackenInAzie.nl Informatie over backpacken in Azië (tip)
   
Bijbanen.nl Handige site als je - voordat je op reis gaat - nog even wat geld moet bijverdienen!
   
jooble.co.nl & jooble.org De zoekmachine voor vacatures in het buitenland
   
Thuisstudie.nl Wil je nog meer uit je reis halen door de taal te spreken? Of makkelijker en beter met de locale bevolking communiceren? Op Thuisstudie.nl vind je de cursus die je zoekt. Voor beginners en gevorderden. Met en zonder ondersteuning. Gewoon thuis wanneer het jou uitkomt.
   
onlinevrijwilligerswerk.nl Als je vrijwilligerswerk in Nederland wilt doen
   
opreiswinkel.nl Leuke online reisboekenwinkel met veel informatie over Australië. Ook een echte winkel in Lisse!
   
tix.nl Boek de tickets waar jij van houdt
   
Goedkope Vliegtickets - SchipholTickets.nl Goedkope vliegtickets vergelijken van en naar alle bestemmingen
   
We Are Travellers Informatie over heel veel geweldige reisbestemmingen
   
Backpack.nu Informatieve website voor de (backpack)reiziger
   
Travelmap Online reisportaal
   
KeuzeCollege

KeuzeCollege heeft een studiekeuzeprogramma dat aansluit bij de tussenjaarinvulling door Activity International. Ga je via ons op reis en moet je ook een studie kiezen? KeuzeCollege kan je helpen, zodat je gerust op reis kan. Grotendeels via Skype - locatie onafhankelijk - in 10 stappen naar studiekeuze. Neem contact op via www.keuzecollege.nl