Au pair
Home  > Contact

 > Info voor decanen


Informatie voor decanen
 


vrijwilliger met drie jongensKinderen begeleiden op een Amerikaans zomerkamp, backpacken in Australië, olifanten tellen in Zuid-Afrika of een jaartje als Au pair in Amerika werken….er is genoeg te doen voor uw studenten/leerlingen met buitenlandkriebels!

Jaarlijks vertrekken vele enthousiaste schoolverlaters, studenten of andere avonturiers via Activity International naar Australië, Afrika, (Latijns-)Amerika en Azië om te gaan backpacken of om te gaan werken in een weeshuis, een safaripark, op een lokale school of in een wildlifeproject. Het doel is om iets op te steken van een andere taal en cultuur, werkervaring op te doen en natuurlijk een geweldige tijd te hebben in het buitenland.

 

Vrijwilligerswerk, buitenlandstage, au pair, werken en reizen: we regelen het allemaal!

australie_werken-en_reizen_ayersrockActivity International helpt iedereen die plannen heeft voor een bijzondere reis of vakantie. En dat al sinds 1988. Reizen met iets extra's, waarbij je ervaart hoe het is om op een andere manier dan als een gewone toerist te reizen. Met onze programma's willen we verschillende culturen met elkaar in contact brengen. Al dan niet met het leveren van een maatschappelijke bijdrage. Omdat we een onvergetelijke ervaring willen bieden. Maar ook om te werken aan een wereld waarin mensen meer begrip voor elkaar hebben. 

Zo'n buitenland ervaring is natuurlijk een prachtige kans om ervaring op te doen. Reiservaring én levenservaring. Een kans om kennis te maken met andere culturen, een verrijking voor jezelf. Als een deelnemer na een paar weken of maanden weer terug komt en hij/zij heeft de ervaring van zijn/haar leven gehad en meer begrip, respect en inzicht heeft gekregen voor andere culturen...dan is onze missie volledig geslaagd. Bovendien vergroot een internationale ervaring ook nog eens de kans op succes tijdens een (vervolg-) studie. Een heleboel vliegen in één klap dus!

Maar we doen het niet alleen. Over de hele wereld werken we samen met betrouwbare partnerorganisaties. Zo kunnen we de kwaliteit van de begeleiding en de programma's waarborgen.

  

Wie zijn onze deelnemers? 

amerikasummercamp kamp staffOnze deelnemers zijn avontuurlijk. En nieuwsgierig. Bereid om het gezichtsveld te verbreden en op zoek naar meer dan een gewone vakantie. Zestig procent van hen is tussen de 17 en 24 jaar. Bijna veertig procent is tussen de 25 en 40 jaar en een klein percentage is ouder, maar jong van geest! Bijna 75% reist alleen naar het buitenland en daarvan zijn de vrouwen in de meerderheid. Veel van onze deelnemers hebben net school of studie afgemaakt (tussenjaar) of plannen de reis juist tijdens de studie. Een klein deel heeft een sabbatical of een lange vakantie genomen. De deelnemers wonen trouwens door heel Nederland én België. Iedereen is op zoek naar een betrouwbare organisatie die flexibel is en die aan hun reiswensen tegemoet wil komen.

 

 

 

Magazine, posters of presentaties? Mail of bel ons!

Wilt u graag ons magazine of posters ontvangen voor uzelf of voor uw leerlingen/studenten? Of zou u het op prijs stellen als wij (of één van onze ambassadeurs) een presentatie op uw school zouden komen geven. Mail of bel (053- 4831040) ons even. Dan gaan we het voor u regelen.

Aanvraag magazines en/of posters