Au pair
Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Blogs en tips

 > Reistips voor au pairs in Australië


Wat te doen na je au pair Australië avontuur..

Er is nog zoooveel meer in Australië! Australië zelf verder ontdekken. Waarschijnlijk heb je al wel veel gezien tijdens je au pair tijd, maar nog niet heel Australië. Voor een tropisch avontuur langs de oostkust zijn Cairns en Withsundays echte aanraders. Ook in de outback kun je op een hele toffe ontdekkingsreis gaan! Of misschien wil je wel gaan werken en reizen op je working holiday visum! Of ga je nog een stop maken ergens in Azië. Wij hebben een aantal tips voor je verzameld:

 

7 dagen lang alleen maar fun
Als je goed wil beginnen aan je verdere reis door Australië  is deUltimate OZ reis een echte aanrader. 7 dagen lang alleen maar toffe dingen beleven met andere backpackers in en rondom Sydney, wie wil dat nou niet? Misschien ga je later wel gezellig verder reizen met deze leuke groep! En heb je nog niet de kans gehad om te leren surfen? Kies dan voor het Ultimate OZ Surf en word een echte pro.

australie ultimate oz boottour groep sydney

  
Nóg een prachtig stukje Australië
Ook een bezoekje aan Tasmanië is een echte aanrader! Wat een droomplek met hele mooie natuur en de meest bijzondere diersoorten! Veel toeristen slaan Tasmanië over en dat is zó zonde.

Op bezoek bij de buren
Ga op ontdekkingsreis in Nieuw Zeeland! Als je toch in Oceanië bent, kun je net zo goed even op bezoek in het prachtige Nieuw Zeeland. Dat kan op een toeristenvisum, of met een working holiday visum om ook daar nog even te gaan werken.Het working holiday visum voor Nieuw-Zeeland kun je trouwens vanaf Austrailë aanvragen. Adrenaline sporten, prachtige natuur, fjorden, walvissen spotten en natuurlijk het bruisende stadsleven in Auckland of Wellington, alles kan!

nieuw-zeeland: raf horemans skydive

 
Maak een stop in Azië
Op de terugweg is een stopover in Azië zo gemaakt! En wat is er nou mooier dan je au pair avontuur af te sluiten met vrijwilligerswerk. Op onzeprojecten in Azië zijn ze ontzettend blij met enthousiaste gemotiveerde vrijwilligers. Wat dacht je bijvoorbeeld van lesgeven op Bali? Of kinderen helpen in Nepal, Cambodja of Vietnam? Een betere afsluiter is er niet!
 

vrijwilligerswerk_cambodja_monniken

 

Ontdek Thailand
Vanaf Australië is Thailand relatief dichtbij én spotgoedkoop! Ga lekker vakantie vieren tijdens de Ultimate Thailand reis en ontdek samen met allemaal andere backpackers de prachtige eilanden, de cultuur en het lekkere eten.

 

Nog niet klaar met je au pair avontuur?
Of misschien ben je nog helemaal niet klaar met je au pair avontuur! Dan kun je er natuurlijk ook gewoon een tijdje bij aan plakken! Misschien wel bij een ander gezin op een andere toffe plek in Australië.