Au pair
Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Blogs en tips

 > Korting bij de Outdoorwinkel nl


De Outdoorwinkel.nl

travelshop_kortingVul bij je bestelling bij De Outdoorwinkel.nl de kortingscode ACTIVITY en je factuurnummer in en je ontvangt 5% korting.

 

undefinedRugzak
In de meeste gevallen is een rugzak het meest praktisch, vooral als je ook gaat rondreizen, weekendexcursies of trekkings gaat maken. Kies er een uit die lekker zit, stevig is en niet te groot of te klein is. Voor dames is 55 of 60 liter vaak meer dan voldoende; voor heren is een 70 liter rugzak standaard. Let op: je mag maar 20 kilo meenemen op de meeste vluchten. Een grotere rugzak is dus een beetje zinloos. Als je met een rugzak reist, kan een flightbag handig en veilig zijn. Wij raden het in ieder geval aan.

 

undefinedKleine rugzak (daypack) of schoudertas
Een kleine rugzak voor op de plaats van bestemming zit meestal comfortabeler, maar is iets gevoeliger voor diefstal dan een tas. Je kunt natuurlijk ook beide meenemen; een lege schoudertas of rugzak past meestal nog wel in je bagage…

 


undefinedSlaapzak en/of lakenzak en kussensloop
Hoewel er bij veel projecten wel dekens aanwezig zijn, raden we toch aan om een slaapzak mee te nemen. Handig om voor je aankoop even de gemiddelde temperatuur van je bestemming te checken zodat je in een tropische bestemming niet aankomt met een slaapzak die tot -10 C kan. Voor de tropische bestemmingen is een lakenzak trouwens vaak voldoende. Een lakenzak kun je gebruiken als een slaapzak, maar is alleen veel dunner.

 

 

undefined(Geïmpregneerde) klamboe
Het aan te raden dat je in bepaalde gebieden slaapt onder een geïmpregneerde klamboe. De klamboe zorgt ervoor dat behalve (malaria)muggen ook andere insecten en beestjes niet bij je kunnen komen. Er zijn ook speciale bevestigingskits te koop.

 

undefinedAccessoires
Denk aan hangslotjes voor aan je rugzak, een naaikitje, een moneybelt, oordoppen, handdoeken en meer van die onmisbare dingen die je reis heel wat makeklijker kunnen maken.