Au pair
Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Australie2013 > Tickets

 > Info en Voorwaarden


Belangrijke informatie en voorwaarden

 • qantas vliegtuigHet ticket is 12 maanden geldig vanaf je vertrek uit Nederland of België
 • Je kunt dagelijks vertrekken. Groepsvluchten hebben vaste vertrekdata
 • Je reist met de Australische luchtvaartmaatschappij Qantas (of één van hun partners) en je kunt vliegen naar de volgende bestemmingen in Australië: Sydney, Brisbane, Melbourne, Perth, Cairns, Darwin en Adelaide
 • Je mag een gratis stopover maken op de heenweg in Singapore, Bangkok, Hongkong of Dubai. Een stopover op Bali is mogelijk door het boeken van een extra ticket van € 90 (niet met Qantas)
 • Voor een extra € 130 (exclusief toeslagen en belastingen) mag je ook naar Nieuw-Zeeland (je kunt vliegen op Auckland, Christchurch, Wellington of Queenstown)
 • Voor € 390 extra boek je een retourvlucht naar Fiji (exclusief toeslagen en belastingen)
 • Ook op de terugweg mag je gratis een stopover maken in Singapore, Bangkok, Hongkong of Dubai. Een stopover op Bali is mogelijk door het boeken van een extra ticket van € 90 (niet met Qantas)
 • Bij een Round the World mag je stoppen in Azie (Singapore, Bangkok, Hongkong, Dubai of Bali (toelag)), Australië (Sydney, Brisbane, Melbourne, Perth, Cairns, Darwin en Adelaide), Nieuw-Zeeland (Auckland, Christchurch, Wellington of Queenstown) en de Verenigde Staten (Los Angeles, San Fransisco, Dallas of New York). Je mag kiezen of je eerst via Azië of de Verenigde Staten reist. Andere stopover mogelijkheden op aanvraag mogelijk
 • De genoemde prijzen zijn exclusief reserveringskosten (€ 30) en exclusief luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstoftoeslagen. Deze toeslagen worden door de luchtvaartmaatschappij vastgesteld en zijn onderhevig aan verandering. We kunnen wel een indicatie geven:
  - retour Nederland - Australië = € 625
  - retour Nederland - Australië + Nieuw-Zeeland = € 830
  Bij deze bedragen moet je nog de volgende luchthavenbelasting optellen indien je in Azië een stopover maakt:
  - Singapore = € 25
  - Bangkok = € 18
  - Hongkong = € 18
  - Dubai = € 16
  Voor de overige stops en bij een Round the World ticket kunnen we op basis van je route exact de belastingen en toeslagen doorgeven.
 • Routes en prijzen zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige routes (zoals terugreizen via Bangkok) zijn erg populair en snel vol. Soms kan je dan nog wel tegen een toeslag in een hogere tariefklasse vliegen
 • Data wijzigen: € 75. Voor € 95 koop je voor vertrek een wijzigingenpakket waarmee je de data na vertrek 3x gratis mag wijzigen (alle wijzigingen op basis van beschikbaarheid)
 • Route wijzigen is mogelijk: € 150 (excl. eventuele herberekening brandstoftoeslag en luchthavenbelasting)
 • Toeslag hoogseizoen: € 350 (bij vertrek tussen 1-7 t/m 15-8 en 8-12 t/m 15-1)
 • Binnenlandse vluchten bijboeken (onbeperkt) tegen een verlaagd tarief: € 70 of € 100 per vlucht (afhankelijk van de route)
 • Bij boeking kort voor vertrek of op sommige populaire data kan het zijn dat we je in een andere tariefklasse moeten boeken. Hiervoor kan een toeslag worden berekend. Dit doen we alleen in overleg. Als je enigszins flexibel bent wat betreft de reisdata is het zelden nodig je in een duurdere klasse te boeken
 • Inbegrepen service bij de ticketprijs: Reishandboek voor vertrek, hulp bij aanvraag visum, hulp van een programmacoördinator in Nederland, hulp bij het afsluiten van een reisverzekering, certificaat na terugkomst.

 

Met of zonder startpakket?
Naast een los ticket kun je ook een vliegticket met startpakket boeken. Dit biedt een aantal voordelen, zoals opvang en vervoer na aankomst in Australië, een aantal overnachtingen, hulp bij werk zoeken, workshops en diverse leuke kortingen. Heerlijk als dit na een lange reis allemaal geregeld is. 

 

Groepsvluchten
Meerdere keren per maand kun je vertrekken met een groepsvlucht. Voordeel hiervan is dat je alvast reisgenoten ontmoet met wie je de lange reis begint. En met wie je -als je dat wilt- na de eerste dagen verder kunt trekken. Groepsvluchten zijn altijd inclusief startpakket. Buiten de speciale data voor groepsvluchten kun je dagelijks individueel naar Australië vliegen.

 

Terug naar overzicht van de tickets