Au pair
Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Australie2013

 > Tickets


Tickets Australië

De knoop is doorgehakt en nu? Je wilt naar de andere kant van de wereld dus een betaalbaar en vooral flexibel ticket staat bovenaan je prioriteitenlijst! Laat Activity International nou net aantrekkelijke en veelgevraagde tickets hebben om jou de eerste stap richting Australië te laten maken. Met of zonder stopover in Azië of extra vlucht naar Nieuw-Zeeland of Fiji. Weet je nog niet precies waar je op moet letten? Kijk dan nog even bij onze ticket tips! Je kunt, afhankelijk van je route en vertrekdatum, kiezen voor een groepsvlucht. Individueel (of met een vriend of vriendin) vertrekken is natuurlijk dagelijks mogelijk!

Naast de tickets kan je ook een startpakket boeken. Je ontvangt dan heel veel praktische hulp bij aankomst in Australië (Sydney, Melbourne, Brisbane of Perth). Ook zijn de eerste 2 nachten accommodatie en een transfer van de luchthaven inbegrepen. En net zo belangrijk: voor vertrek staan onze Australië experts voor je klaar! Niet alleen voor het boeken van het ticket maar ook met heel veel praktische informatie. In totaal hebben de medewerkers van Activity International ruim 50 maanden in Australië en Nieuw-Zeland doorgebracht. Wij kennen ins en outs die je bij online reserveringssites niet zult vinden.

 

Stel zelf je route samen

Jij bepaalt hoe je gaat! Stel zelf je route samen uit de onderstaande steden en creer jouw reis. Hoe mooi wil je het hebben! En om je toch een beetje te helpen hebben we ook een aantal populaire routes uitgewerk waaruit je kunt kiezen.

 

Retour Australië inclusief stopovers Azië € 895

excl. tax en brandstoftoeslag

        

Optioneel: retour naar Nieuw-Zeeland voor € 130 extra 

excl. tax en brandstoftoeslag

                                                                                                  
Vertrek Stopover Azië Australië   Nieuw-Zeeland
    Sydney    
  Singapore Melbourne   Auckland
Amsterdam Bangkok Brisbane   Christchurch
Rotterdam Hongkong Perth   Wellington
Brussel Dubai Cairns   Queenstown
 
Bali*
Darwin    
    Adelaide    

* voor Bali geldt een toelag van € 90

 

Het basistarief van € 895 geldt voor een retour Australië (excl. toeslagen en belastingen) met een stopvermogelijkheid op de heen- en terugweg in Azië. Dit zijn tickets die 12 maanden geldig zijn en waar je na vertrek de data en route nog kunt wijzigen. Voor een datumwijziging betaal je € 75 en voor een routewijziging € 150. Ook kan je voor een zeer scherp tarief binnenlandse vluchten bijboeken (zie: Belangrijke info en voorwaarden).

Wil je na vertrek de data van je vlucht kosteloos kunnen wijzigen? Koop dan voor vertrek voor € 95 een wijzigingenpakket en je mag tot 3x gratis de data van je hele route aanpassen!

Aanvullend is het mogelijk om bestemmingen aan je reis toe te voegen. Voor slechts € 130 (plus extra belastingen) reis je naar Nieuw-Zeeland. Je kunt kiezen voor een retourtje Nieuw-Zeeland vanuit Australië of je kunt van Australië via Nieuw-Zeeland naar Azië en Europa (goedkopere optie want minder luchthavenbelasting). Voor € 390 extra (plus extra belastingen) reis je naar het tropische Fiji. Wow, hoeveel wil je zien tijdens 1 reis!

 

Luchthavenbelasting en brandstoftoeslagen

De luchthavenbelasting en brandstoftoeslagen zijn helemaal afhankelijk van de gekozen route. Het varieert van € 650 tot boven de € 900. Zie: Belangrijke info en voorwaarden voor een overzicht. Nadat je de complete route aan ons hebt doorgegeven, kunnen wij het exacte bedrag doorgeven.

 

Populaire routes

(excl. belastingen en toeslagen, klik op de afbeelding voor meer informatie)

Down Under Explore vanaf € 895:

banner_routea

 

East Coast Traveller vanaf € 895:

banner_routeb

 

Eastern Dream vanaf € 895:

banner_routec

 

Outback Adventure vanaf € 985:

banner_routed

 

Down Under Highlights vanaf € 1025:

banner_routef

  

 Australasia Explorer vanaf € 1115:

banner_routee

 

Summer Extension vanaf € 1415:

banner_routeg

 

Fun, Sun & Beach Special vanaf € 1415:

banner_routeh

   

Round the World tickets

Ook de Verenigde Staten nog toevoegen aan de reis? Dat kan heel goed met ons Round the World ticket. In de VS kan je kiezen uit Los Angeles, San Fransisco, Dallas of New York. Zo combineer je Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en de VS. Super divers! En zo'n ticket boek je al vanaf € 1095 (excl. toeslagen en belastingen).

Je kunt beginnen en Azië en richting het oosten blijven reizen. Maar een start in de Verenigde Staten is ook mogelijk.

Heb je andere wensen? Laat het ons weten! Zo kan je ook vliegen via Zuid-Afrika, Frans Polyniesië, Hawai, Chili, Agentinië of Brazilië. De wereld ligt aan jouw slippers.

 

Let op: de kosten van het ticket en de brandstoftoeslagen + belastingen verschillen ontzettend per route. Mail ons je wensen of neem telefonisch contact op en we doen je een scherp voorstel.

 

Populair Round the World route

(excl. belastingen en toeslagen, klik op de afbeelding voor meer informatie)

 

World Traveller vanaf € 1185:

banner_routei

 

 

Optie aanvragen?

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn maar nog nergens aan vastzitten? Vraag dan kosteloos, snel en geheel vrijblijvend een een optie aan. In slechts 30 seconden vul je een aantal vragen in en binnen  een paar dagen heb je inzicht in jouw mogelijkheden. Wil je nog binnen 6 weken weg? Dan is een optie aanvragen helaas niet mogelijk. Neem in dit geval even rechtstreeks contact op via 053 - 483 1043 of mail bart@activityinternational.nl.