Au pair
  Werkvakanties

Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Werkvakanties > Australie > Work and Travel Australia

 > Hulp bij je reisplan


gratis-infodagen

Met je rugzak op en de Lonely Planet in je hand, samen met de laidback 'no worries' mentaliteit van de Aussies, ligt de wereld aan je voeten. Ontmoet backpackers uit alle hoeken van de wereld, beleef te gekke avonden in de pub, probeer je staande te houden op een surfboard in de hoge golven, rooster marshmallows op een kampvuurtje en wie weet is het bijeen drijven van vee straks voor jou de normaalste zaak van de wereld! Welcome to Australia.

Maar hoe maak je nou van jouw reis een droomreis? Activity International helpt je graag met het organiseren van de reis naar deze geweldige bestemming; vraag, vlieg, reis, werk & have fun!

 

Mail ons dus! 

  

Informatiedagen Australië

Ben je je nog aan het oriënteren en wil je een indruk krijgen waar het bij het Werken en Reizen in Australië om draait? Bezoek dan eens een gratis informatiedag. Naast het bijwonen van een presentatie kan je ook spreken met ex-reizigers naar deze geweldige bestemming. Deze bijeenkomsten vinden een paar keer per jaar plaats. Agenda infodagen >>

 

Informatie Australië

Om je al een beetje op weg te helpen, en je enthousiast te maken over deze super bestemming, vind je hier meer informatie en tips. En goed onthouden; vragen stellen mag! Ben je bezig met het plannen van je route? Dan is een routplanner ook erg gemakkelijk.  Wij hebben er een voor je gemaakt en het gratis te downloaden via deze link: Routeplanner Australië.

uluru kaart_australie_zomer australie-werken_en_reizen_snorkelenmetwalvishaai
Hoogtepunten Klimaat Natuur
     
aboriginals australië_vuurwerk_harbour_bridge route_oostkust
Cultuur Evenementen Kaart Australië
    &
    Routes

 

 

Home Australië >>