Au pair
Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Werkvakanties > Australie > Tickets > Informatie en Voorwaarden

 > Tariefklasse


Wat is een tariefklasse?

Geen idee wat een tariefklasse is? Gaan we je NU uitleggen:

De standaard tariefklasse waarin wij onze tickets boeken is de Q-klasse. Dit is de meest goedkope tariefklasse waarop wij onze prijzen hebben berekend. Het komt soms voor dat er geen stoelen in de Q-klasse meer beschikbaar zijn. Dat wil niet zeggen dat het vliegtuig is volgeboekt. Er zijn alleen geen stoelen meer in de deze klasse beschikbaar. Dat heeft trouwens niets met meer luxe of comfort te maken, puur met de verkoop van zitplaatsen in de Economy class door de luchtvaartmaatschappij. Het kan dus goed zijn dat de buurman naast je in een duurdere tariefklasse heeft geboekt terwijl jij lekker (goedkoper) bij het gangpad of het raampje zit....Maar andersom kan dus ook.

Als de Q-klasse is volgeboekt dan kunnen we vaak in een hogere tariefklasse nog wel beschikbare stoelen boeken. Dit is dan de S-klasse. Dit betekent een toeslag van € 100 bovenop de op onze website vermelde prijs voor een retour. Indien je alleen de heenreis in de S-klasse vliegt en de terugweg in de Q-klasse geldt een toeslag van € 50. Nog een klasse hoger kan ook. Dan kom je uit in de L-klasse. De L-klasse betekent een toeslag van € 200 op het tarief van de Q-klasse (retour).

Als je wilt weten of er in de Q-klasse nog plaats is op de door jou gewenste vetrekdatum, dan kun je het optie-formulier op de website invullen.  Je boekt dan nog nog niet defintief maar vraagt een optie aan.

Mocht je gelijk willen boeken dan laten we je uiteraard in de bevestiging (e-mail) weten of er sprake is van een toeslag. Let op: hoe flexibeler je bent betreffende je vertrekdatum, hoe kleiner de kans op een toeslag!

Mocht je hier vragen over hebben dan kun je ons het beste even bellen.

 

<< Terug naar Info en voorwaarden