Au pair
  Werkvakanties

Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Werkvakanties > Australie > Tickets

 > Binnenlandse vluchten


Binnenlandse vluchten Australië

In combinatie met ons Qantas retourticket is het mogelijk om zeer voordelig binnenlandse vluchten bij te boeken. Afhankelijk van de gekozen vlucht betaal je € 40 of € 200. En je mag zelf kiezen hoeveel binnenlandse vluchten je boekt. Om in aanmerking te komen voor deze tarieven moet je de binnenlandse vluchten voor vertrek uit Nederland of België boeken. Je kunt de binnenlandse vluchten aangeven op jouw routeformulier die je na boeking van je ticket naar Australië van ons ontvangt. De exacte kosten zullen we dan zo spoedig mogelijk communiceren.

 

Algemene tip voor binnenlandse vluchten: bij twijfel niet voor vertrek boeken! Want als je ze eenmaal hebt gaan ze je route bepalen en is er minder ruimte voor spontane wijzigingen. En als je ze uiteindelijk niet wilt gebruiken, moet je er voor betalen om er weer vanaf te komen.

Maar in sommige gevallen, bij sommige routes of in een bepaald seizoen is het wel erg handig dat je toch voor vertrek al een binnenlandse vlucht kunt inplannen. Wanneer? Nou dat kunnen wij je natuurlijk vertellen:

1. Als je weinig tijd hebt (2 maanden) en toch alles (heel Australië) wilt zien, zal je binnenlandse vluchten moeten gebruiken om grote afstanden te overbruggen.

2. Om een regenseizoen te ontwijken. Stel je reist met de bus langs de oostkust omhoog nadat je in de populaire maand september bent aangekomen in Australië. Als je éénmaal in november of december in Cairns bent aangekomen dan zal je al snel merken dat het er vrij nat is. Doorreizen (naar Darwin) via de weg is dan geen prettige optie. Dan is het wel heel handig dat je een binnenlandse vlucht hebt die je naar Alice Springs, Melbourne of terug naar Sydney brengt. Dat kan je natuurlijk ter plaaste regelen maar dan is de kans groot dat je de hoofdprijs betaald.

3. Als je zeker weet dat je naar Tasmanië gaat. Met de boot naar Tasmanië is een avontuur en zeker een aanrader. Maar om nou op de heen- en de terugweg 12 uur op die boot te zitten? Dan is een binnenlandse vlucht een uitkomst. 1x de boot van of naar het noorden van het eiland en vliegen van of naar Hobart in het zuiden.

 

Met andere woorden. Denk er even goed over na of een binnenlandse vlucht handig is. En vraag ons gerust om advies.

 

Naast de bekende steden zijn er nog andere opties mogelijk naar kleinere luchthavens. Zie de onderstaande afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

binnenlandse_vluchten_australie

 

<< Terug naar Tickets Australië 

<< Terug naar Informatie en Voorwaarden