Au pair
  Werkvakanties

Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Werkvakanties > Australie > Stopover Azië

 > Ultimate Thailand uitgebreid


Ultimate Thailand uitgebreid

Dag 1: Welcome to Thailand
ultimate_thailand_temples_bangkokDag 1 begint in Bangkok. Als je aan ons doorgeeft wanneer je aankomt, dan regelen we een airport pick up voor je. Je wordt dan naar de accommodatie gebracht middenin in het backpackershart van Bangkok. Erg gezellig! Tijdens het Welkomstdiner maak je alvast kennis met de andere backpackers uit je groep én met het heerlijke Thaise eten. De reisbegeleiding zal meteen uitleggen wat jullie komende dagen gaan doen en je vragen beantwoorden. Na het eten: nog even het nachtleven van Bangkok ontdekken!
* Maaltijd en 1 drankje inbegrepen

 
Dag 2: Bangkok temples and river cruise
Op dag 2 ga je Bangkok verkennen per boot! Je vaart met de groep over drukke rivieren en kanalen en krijgt onderweg uitleg van een gids over wat je ziet. Natuurlijk ga je ook van boord en staan er een paar bezoeken aan tempels op het programma. 's Middags terug naar hostel en 's avonds gezellig op stap!

 
Dag 3: Markets and overnight train
ultimate_thailand_bangkok_lunchShopping day! Nog even wat inkopen doen op de markt voor de rest van je reis: spotgoedkope zonnebrillen, toffe t-shirts, noem maar op...'s Avonds in de nachttrein richting Zuid-Thailand en geloof ons, dat wordt fun! Lekker eten en drinken in de trein, slapen in je 'stapelbed' en de volgende ochtend fris en fruitig aankomen voor een dag in de jungle!

 
Dag 4: Khao Sok National Park
Op naar Cheow Larn Lake waar je met een boot rustig naar de drijvende huisjes vaart waar je gaat overnachten. Na een heerlijke lunch vertrek onder leiding van een gids per boot richting het regenwoud. Whooow, wat is dat mooi! Grote kans dat je hele bijzondere dieren kunt spotten. Weer terug kun je een duik nemen in het heerlijk warme water of kayaken op het meer. Of een dutje doen in de hangmat. 's Avonds een diner met versgevangen vis en een nachtsafari in het regenwoud!
* Lunch en diner inbegrepen

 
Dag 5: Khao Sok Jungle Village
ultimate_thailand_khaosokjungleNa de nacht geslapen te hebben in je drijvende hutje sta he vroeg op om apen te spotten langs de oevers van de rivier. Daarna een perfect ontbijt met bananenpannenkoeken. De rest van de ochtend lekker relaxen, zwemmen, kayaken of voor je hutje zitten. 's Middags op weg naar Khao Sok Jungle Village. In de avond diner in een Thai Reggae Bar.
* Ontbijt en lunch inbegrepen

 
Dag 6 en 7: Koh Phi Phi
Op dag 6 reis je door naar het bekende Koh Phi Phi, strandbestemming nummer één! Alles in Kog Phi Phi is tropisch: prachtig strand, palmbomen, prachtige zee, muziek, cocktailbarretjes...the place to be voor backpackers! Twee nachten tropical nights fun! Overdag een boottocht naar de Phi Phi eilanden: zwemmen, snorkelen, relaxen en apen voeden op Monkey Beach!

 
Dag 8: Koh Phangan
ultimate_thailand_phangan_relaxOp dag 8 kom je aan in Koh Phangan, bekend van de Full Moon Party! De accommodatie waar je verblijft zijn kleine bungalows aan het strand. Top! In de avond met z'n allen rond het kampvuur terwijl je kijkt naar de ondergaande zon....

 
Dag 9: relax in Koh Phangan
Wakker worden door het geluid van de golven. Neem een duik en een vers ontbijtje voordat je aan de beklimming van een cliff begint. Een prachtig uitzicht als beloning! De rest van de dag is vrij; zwemmen, op het strand liggen, kayaken, snorkelen...wat jij wilt! Als je het leuk vindt, kunnen er nog activiteiten worden geregeld zoals een kookles, een Muay Thai boxing les, een massage, yoga, kitesurfing of mountainbiking. 's Avonds uiteraard weer een feestje op het strand!

 
Dag 10: Bye bye Koh Phangan
ultimate_thailand_cocktailDe laatste dag van dit 10 daagse Thailand avontuur. Deze dag zal in het teken staan van het regelen van je vervolgreis. Blijf je in Thailand? Reis je door naar Chiang Mai in het noorden? Moet je terug naar Bangkok om door te reizen naar Australië? Ga je verder reizen in Azië? De Ultimate Thailand crew helpt je verder met je reis en zullen je graag voorzien van goede tips en adviezen!
De laaste avond zal er een Farewelldinner zijn in jullie favoriete bar en het feest zal wel weer eindigen op het strand. Met allemaal nieuwe vrienden en een superervaring rijker zul je de volgende dag opstaan en verder gaan met je reis....

 

Prijs: € 595

 

Inbegrepen:

- 10 nachten accommodatie
- 10 dagen professionele (en gezellige) reisbegeleding
- Maaltijden zoals op reisschema is vermeld
- Bangkok airport transfer
- 2 nachten accommodatien in Bangkok
- Welkomstdiner in Bangkok
- Bangkok: river tour, tempels, markten
- Thaise massage
- Nachttrein (of bus) naar Zuid-Thailand
- Overnachting in bamboehuisjes in Khao Sok
- Jungle trek and caving
- Bootsafari in jungle
- Bezoek Monkey Temple
- Overnachting Khao Sok Jungle Village
- Bus and boottoer in en naar Kho Phi Phi
- 2 overnachtingen in Koh Phi Phi
- Bus en boottoer Koh Pangan
- 3 overnachtingen in Koh Phangan

 

Niet inbegrepen:

- Vlucht naar Bangkok. Thailand (vraag vrijblijvend een offerte aan)
- Reserveringskosten (€40)
- Reisverzekering
- Persoonlijke kosten voor overige maaltijden en drankjes, extra excursies, vaccinaties, etc.

 

<< Terug naar Stopover Azië