Au pair
  Werkvakanties

Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Werkvakanties > Australie > Startpakketten

 > Work and Travel Company Outback Ranch


Work and Travel startpakket + 0utback Ranch Course

 

Jobs, jobs en nog eens jobs! Je raadt het al, bij dit Work and Travel startpakket draait het om werken in Australië. Natuurlijk ontmoet je ook andere reizigers en is er genoeg fun. Maar we hebben specifiek voor Work and Travel gekozen omdat deze organisatie al jarenlang de reputatie heeft de beste baantje te regelen voor backpackers. Is je (hoofd)doel het vinden van werk in Australië dan is dit pakket geschikt voor jou. De combinatie van het Work and Travel pakket + Ranch Course kan alleen vanuit Sydney worden aangeboden.

 

En met deze Outback Ranch Course nóg meer kans op werk!

autralie_outback_ranch_course_kuddeschapenJe begint dus in Sydney met 2 dagen vol met tips, adviezen en goede raad over het vinden van werk. Veel backpackers blijven daarna in Sydney hangen want het is een blijft een fantastische stad om te verblijven. En het gevaar bestaat dat je er niet meer weg wilt. Dom, dom, dom....want Australië heeft zo veel meer te bieden!

Bijvoorbeeld deze unieke en ongelooflijk leuke Outback Ranch Course! Bij dit pakket ga na je verblijf in Sydney door naar de outback van New South Wales. Da's ongeveer 5 uur met de bus vanaf Sydney. Op een - voor onze begrippen - mega boerderij leer je in 5 dagen tijd alle vaardigheden hoe je op een Australische boerderij (ook wel cattle station genoemd) aan de slag kunt gaan.


Wat leer je zoal tijdens deze 5 dagen:

  • Hoe je paard moet rijden
  • Hoe je een kudde schapen of koeien bijeen drijft
  • Hoe je tractor moet rijden
  • Hoe je veilig werkt
  • Hoe je hekken in elkaar zet en repareert
  • Hoe je vroeg moet opstaan en de hele dag hard kunt werken....


australie_outback_ranch_corse_kettingzagenAls je al niet stoer was, dan ben je het na deze Outback Ranch Course wel... Het zullen een paar pittige dagen worden maar zeker weten dat je het super tof zult vinden! De cursus start op maandag en duurt tot en met vrijdag. De reis naar de cattle station wordt voor je geregeld en is bij de prijs inbegrepen. Als de training is afgelopen kun je gaan en staan waar je wilt, maar de meeste backpackers gaan meteen door naar hun nieuwe baantje! De medewerkers van de ranch kunnen je uiteraard helpen met het regelen van vervoer daar naartoe. Als je weer terug naar Sydney wilt, dan kunnen je daar ook mee helpen.

 

Prijs en startdata >> 

 
LET OP: deze cursus is zo populair dat ie snel is volgeboekt. Boek tijdig.

 


Boek hier het Work and Travel Company pakket + Outback Ranch Course