Au pair
  Werkvakanties

Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Werkvakanties > Australie > Startpakketten

 > Work and Travel Company Horeca


Work and Travel Company Startpakket + Horeca cursus

 

werken_bar_australieJobs, jobs en nog eens jobs! Je raadt het al, bij dit Work and Travel startpakket draait het om werken in Australië. Natuurlijk ontmoet je ook andere reizigers en is er genoeg fun. Maar we hebben specifiek voor Work and Travel gekozen omdat deze organisatie al jarenlang de reputatie heeft de beste baantje te regelen voor backpackers. Is je (hoofd)doel het vinden van werk in Australië dan is dit pakket geschikt voor jou.

Met dit pakket kun je het standaard Work and Travel Startpakket in Sydney en Melbourne uitbreiden met een horeca cursus om de kans om een baantje te vinden nog eens extra te vergroten!

De 2 extra trainingen zijn de RSA en Coffee Skills course.


New South Wales / Victoria RSA
barista trainingDe RSA (Responsible Service of Alcohol) is een 1-daagse cursus die verplicht is voor iedereen die wil werken in een bedrijf waar alcohol wordt geschonken. Denk aan restaurants, café's, hotels en drankwinkels. Erg nuttig dus als je in de horeca aan de slag wilt. Let op: deze cursus is alleen geldig in de staat waar je de cursus doet. In sydney dus voor bedrijven in New South Wales en in Melbourne voor Vicoria. Elke staat in Australië heeft eigen regels en een eigen (iets afwijkende) cursus.

 
Coffee Skills course
Een training van een halve dag waar je leert hoe je espresso koffie maakt in bars en restaurants. Vooral geschikt als je als Barista aan de slag wilt of in een lunchroom wilt werken. Je leert o.a. het selecteren en malen van koffie, het zetten van koffie, melk opschuimen, koffie serveren, onderhouden van een espresso machine en klantvriendelijkheid. Er zijn super veel baantjes voor Barista's in Australë.

 

Prijs en startdata >> 


 


Boek hier het Work and Travel Company Horeca startpakket