Au pair
  Werkvakanties

Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Werkvakanties > Australie > Startpakketten

 > Ultimate Oz Surf


agenda infodagen

Ultimate OZ  startpakket + surfcursus: fun and surfing!

 

backpacken australie rowan engbers surfcamp.jpgAustralië is surfen, surfen is Australië. Need we say more? Voor een echte Aussie experience ga je het gevecht met de golven aan! Boek het Ultimate OZ startpakket + de surfcursus van 5 dagen en maak van The Seven Mile Beach je thuisbasis. Seven Mile Beach.... alleen die naam al....heerlijk!


Ultimate OZ startpakket
Na aankomst in Sydney vis je jouw backpack van de bagageband en ga je met de shuttle bus naar het hostel waar je de komende nachten zal vertoeven. Nu nog een paar leuke roomies en je bent good to go!
 

First things first
australie ultimate oz boottourLaat je na de eerste uurtjes slaap op Australische bodem inspireren door een van onze enthousiaste collega's tijdens de reis- en werkworkshop in het backpackerscentrum! Je CV Aussie style laten maken? Een joblist zien en kijken op welk baantje je wilt gaan solliciteren? Je lokale SIM-kaart ontvangen om te bellen naar een tof baantje of het boeken van een skydive? Het krijgen van een Australische bankpas en je belastingnummer? Met de inside information van het backpackerscentrum wordt het allemaal voor je geregeld!


Fun, fun, fun
sydney groep startpakketNa alle regelzaken kan de fun beginnen! Met je groep ga je door Sydney cruisen (lopen en op de boot), naar het Ultimate Oz Basecamp waar prachtige stranden zijn, duinen waar je met de 4 wheel drive doorheen gaat, dolfijnen probeert te spotten, een bushwalk maakt en natuurlijk gaat "sandboarden". 's Avonds een biertje en pizza bij het kampvuur. En de laatste avond in Sydney een kroegentocht om de week goed af te sluiten. Foto's zeggen eigenlijk veel meer dan woorden dus check de info van het Ultimate Oz pakket hier.

Ben je niet van plan om te gaan werken tijdens je verblijf in Australië? Dan wissel je deze 'werk- en regeldag' toch gewoon in voor nóg een dag vol met leuke activiteiten. Geen probleem hoor, wat jij wilt!

5 dagen surfen bij The Seven Mile Beach
backpacken australie femke op surfcampNa deze super leuke week reis je door naar het Surfcamp. Sterker nog, je hoeft niet eens zelf te reizen...je wordt opgehaald door de 'surfdudes' van het surfcamp! Hoe lekker is dat? De komende dagen zullen in het teken staan van vallen én opstaan. En van veel gezelligheid, kampvuurtjes, golven, zoute haren, blauwe plekken, spierpijn en heel veel lol. This is the place where memories will be made...

Wil je wel de surfcursus doen maar toch ietsje langer in Sydney blijven (snappen we heel goed) Dat kan hoor! Dan reis je gewoon wat later naar het Surfcamp. Dat kun je allemaal overleggen met onze collega's van Ultimate Oz. No worries..

 


>>> BOEK HIER HET ULTIMATE OZ STARTPAKKET SURF >>>


 

 

 

 

 

Ultimate OZ Surf | Prijs en startdata | Reisverhalen