Au pair
  Werkvakanties

Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Werkvakanties > Australie > Startpakketten

 > Ultimate Oz Cowboy


gratis-infodagen

Ultimate OZ  startpakket + Leconfield Cowboycursus

 

australie leconfield cowboycursusAlles leren over het leven op een echte Australische farm? Boek dan deze het Ultimate OZ Cowboy-pakket! Leconfield is een trainingsboerderij met schapen, koeien en paarden. Je wordt opgeleid tot echte Jackaroo/Jilleroo en leert paardrijden, veedrijven, lassowerpen, schapen scheren, koeien melken, hekken bouwen etc. Gegarandeerd een unieke ervaring. Direct na de fun week in Sydney ga je naar Leconfield, de transfer vanaf Sydney wordt uiteraard voor je geregeld!


Ultimate OZ startpakket
Maar eerst dus wereldstad Sydney voordat je naar het platteland vertrekt. Na aankomst in Sydney vis je jouw backpack van de bagageband en ga je met de shuttle bus naar het hostel waar je de komende nachten zal vertoeven. Nu nog een paar leuke roomies en je bent good to go!

 
First things first

australie ultimate oz boottourLaat je na de eerste uurtjes slaap op Australische bodem inspireren door een van onze enthousiaste collega's tijdens de reis- en werkworkshop in het backpackerscentrum! Je CV Aussie style laten maken? Een joblist zien en kijken op welk baantje je wilt gaan solliciteren? Je lokale SIM-kaart ontvangen om te bellen naar een tof baantje of het boeken van een skydive? Het krijgen van een Australische bankpas en je belastingnummer? Met de inside information van het backpackerscentrum wordt het allemaal voor je geregeld!

Ben je niet van plan om te gaan werken tijdens je verblijf in Australië? Dan wissel je deze 'werk- en regeldag' toch gewoon in voor nóg een dag vol met leuke activiteiten. Geen probleem hoor, wat jij wilt! 

 
Fun, fun, fun

sydney groep startpakketNa alle regelzaken kan de fun beginnen! Met je groep ga je door Sydney cruisen (lopen en op de boot), naar het Ultimate Oz Basecamp waar prachtige stranden zijn, duinen waar je met de 4 wheel drive doorheen gaat, dolfijnen probeert te spotten, een bushwalk maakt en natuurlijk gaat "sandboarden". 's Avonds een biertje en pizza bij het kampvuur. En de laatste avond in Sydney een kroegentocht om de week goed af te sluiten. Foto's zeggen eigenlijk veel meer dan woorden dus check de info van het Ultimate Oz pakket hier.

 

Cowboy cursus Leconfield? Jackeroo? Jilleroo? Vertel!  

australie leconfield cowboycursusDe eigenaren van Leconfield zijn Brian Skerrett en zoon Tim. Ze wonen beiden op een inmens groot landgoed dat een uurtje rijden van Tamworth ligt. Tim begeleidt de 5- daagse cursus.

Het leuke is dat de begeleiders veel goede connecties hebben met zo'n 150 boerderijen en cattle stations door heel Australië. Als je dat wilt, dan kunnen zij tijdens de cursus samen met jou kijken naar wat voor jou een leuke werkplek zou kunnen zijn. Iets gevonden? Dan proberen zij de 'match' te regelen! Als dat gelukt is krjig je van hun uiteraard te horen waar de boerderij in Australië is, hoe je daar kunt komen, welke periode je kunt starten en wat je gaat verdienen. Houd er wel rekening australie leconfield cowboycursusmee dat je op vele boerderijen een week proeftijd krijgt zodat jullie beide kunnen ervaren of de job geschikt voor je is. Even voor de duidelijk: ze zullen er alles aan doen om een job voor je te regelen als je dat wilt, maar ze kunnen dat uiteraard niet garanderen...

Even een weetje: je kunt op zo'n cattle station aan de slag als schapenscheerder, als veedrijver maar ook bijvoorbeeld als manusje-van-alles of misschien zelfs als au pair! Een kans die je eigenlijk niet mag laten liggen...

 

 


>>> BOEK HIER HET ULTIMATE OZ STARTPAKKET COWBOY >>>


 

 FILMPJE!

 

 

 

Ultimate OZ Cowboy | Prijs en startdata | Reisverhalen