Au pair
  Werkvakanties

Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home > Werkvakanties > Australie > Startpakketten

 > Ultimate OZ


Ultimate Oz startpakket: one week of fun and more....


australie ultimate oz basecamp groep op strandEen betere start Down Under kun je je niet wensen: een week lang on tour en te gekke dingen doen in en rond Sydney. En dat met backpackers uit o.a. Engeland, Canada, België, Duitsland, Frankrijk... what an awesome way to start Down Under!

Na de vlucht vis je jouw backpack van de bagageband en ga je met de shuttle bus naar het hostel waar je de komende nachten zal vertoeven. Nu nog een paar leuke roomies en je bent good to go! Het enige waar jij op dit moment over na hoeft te denken is welk Australisch biertje jij vanavond als eerste drinkt! Wordt het een VB, een Tooheys of toch een Carlton Draught?


First things first

australie ultimate oz boottourLaat je na de eerste uurtjes slaap op Australische bodem inspireren door een van onze enthousiaste collega's tijdens de reis- en werkworkshop in het backpackerscentrum! Je CV Aussie style laten maken? Een joblist zien en kijken op welk baantje je wilt gaan solliciteren? Je lokale SIM-kaart ontvangen om te bellen naar een tof baantje of het boeken van een skydive? Het krijgen van een Australische bankpas en je belastingnummer? Met de inside information van het backpackerscentrum wordt het allemaal voor je geregeld!

Ben je niet van plan om te gaan werken tijdens je verblijf in Australië? Dan wissel je deze 'werk- en regeldag' toch gewoon in voor nóg een dag vol met leuke activiteiten. Geen probleem hoor, wat jij wilt!


Fun, fun, fun
australie ultimate oz boottour groep sydneyNa alle regelzaken kan de fun beginnen! Met je groep ga je door Sydney cruisen (lopen en op de boot), naar het Ultimate Oz Basecamp waar prachtige stranden zijn, duinen waar je met de 4 wheel drive doorheen gaat, dolfijnen probeert te spotten, een bushwalk maakt en natuurlijk gaat "sandboarden". 's Avonds een biertje en pizza bij het kampvuur. En de laatste avond in Sydney een kroegentocht om de week goed af te sluiten. Foto's zeggen eigenlijk veel meer dan woorden dus check de info van het Ultimate Oz pakket hier.


Je kunt bijna het gehele jaar op iedere maandag met het startpakket Ultimate Oz beginnen! In drukke periodes zijn er ook startdata op donderdag. Kom je iets eerder aan, of wil je wat langer in Sydney blijven dan kan je extra nachten bijboeken. Dit doen we in overleg met jou nadat je aankomstdatum in Sydney bekend is.

 

Nog meer fun? Kijk dan ook eens bij Ultimate OZ Surf en Ultimate OZ Cowboy.

 


>>> BOEK HIER HET ULTIMATE OZ STARTPAKKET >>>

 

 

Ultimate OZ startpakket | Prijzen en startdata 

Beetje in de stemming komen? Check these:

 

 

 

 

My UltimateOZ from Everitt on Vimeo.

 

Ultimate OZ startpakket | Prijzen en startdata

 


>> VRAAG HIER HET AUSTRALIE/NIEUW-ZEELAND INFOPAKKET AAN >>