Au pair
Activity International
Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl


e-mail e-mail
you tube you tube


Share |
Home

 > Ambassadeurprogramma Activity International


Ambassadeur van Activity International


Eerlijke informatie, dat is wat we aan onze deelnemers willen geven. Enthousiaste verhalen van deelnemers die uit eigen ervaring kunnen vertellen wat ze beleefd, gezien, gedaan en gevoeld hebben. En die - net als wij - het culturele uitwisselingshart op de goede plek hebben zitten. Ambassadeurs die het geweldig vonden om op een unieke manier kennis gemaakt te hebben met andere landen en bijzondere mensen. Díe zoeken we!

Ben jij iemand die enthousiast wil vertellen over zijn buitenlandavontuur? En zou jij ons willen helpen om aan de rest van wereld te vertellen hoe leuk en waardevol zo'n buitenlandavontuur is? Word dan lid van ons Ambassadors team!

 

Word Ambassadeur en verdien reiscredits voor een volgend buitenlandavontuur!

vrijwilligersbijeenkomst_activityinternationalWat Ambassadeurs doen? Ambassadeurs helpen ons met verschillende activiteiten zoals het assisteren op beurzen. Of het schrijven van een blog. Of een presentatie geven op een school. Of actief zijn op Social Media....Het is maar net waar jouw interesse en kwaliteiten liggen. Natuurlijk is jouw buitenlandavontuur de leidraad; dat is uiteindelijk jouw expertise. Daar weet jij verreweg het meeste van. Heb je zelf leuke ideeën om jouw project of ervaring onder de aandacht te brengen, kom maar op en verras ons!

Reiscredits verdienen
Je hoeft het natuurlijk niet voor niets te doen! Voor alle activiteiten kun je reiscredits verdienen (ter waarde van max €500) en binnen 3 jaar inwisselen voor (een gedeelte van) een nieuw buitenlandavontuur via Activity International. Hoe leuk is dat! De reizen/projecten die daarvoor in aanmerking komen worden door ons geselecteerd maar overleg over een andere bestemming uit ons 'assortiment' is eventueel mogelijk.... 

Prima op je CV!
Naast het feit dat je kunt sparen voor een nieuw buitenlandavontuur, staat het Ambassadeursschap natuurlijk ook prima op je CV. Je toont hiermee aan dat je ergens passie voor hebt, dat je enthousiast en betrokken bent, dat je ervaring hebt met presentaties geven aan groepen mensen en dat je in staat bent om bijvoorbeeld een artikel of een blog te schrijven. Prima skills om mee voor de dag te komen!

Steun voor 'jouw' project
Voor degene die vrijwilligerswerk hebben gedaan en zo verbonden zijn geraakt met het project, is het Ambassadeurschap natuurlijk een uitgelezen kans om extra aandacht te geven aan jouw project. Dat levert misschien nieuwe vrijwilligers op die jouw missie voort kunnen zetten!Interesse?

Lijkt het je leuk om Ambassadeur te worden voor Activity International? Ben jij de persoon die zijn buitenlandervaringen wil delen met de rest van de wereld? Mail dan een leuk reisverhaal over jouw ervaringen + een leuke foto van jezelf naar info@activityinternational.nl  Zet er even bij dat het om het Ambassadeurschap gaat. We zullen dan snel contact met je opnemen!

Als je nog vragen hebt over het Ambassadeursschap, mail of bel ons dan (053-4831040). We zullen je vragen met plezier beantwoorden!